Egy 0.4ms válaszidős monitor mennyiben tér el egy 2-3ms válaszidőstől ugyanazon a képfrissítésen?
Vannak már 0.1ms monitorok is de azok drágák nagyon. Gondolom az Oledet kell inkább ott megfizetni mert más panelből nem csinálnak ilyet. De azt mondják nagyon patentek. És a 0.4ms válaszidős monitorokat is nagyra becsülik. Nekem 3ms monitorom van de nem tudom ez mit határoz meg. Most elgondolkotam két monitor megvásárlásán! De előtte szeretném tudni miben jó az ms.
Általános használatra 10 ms elegendő.
Köszönöm szépen a normális választ! Ígyis lehet válaszolni nem csak lekezelő módon.
A TN és a VA panelek azok ilyen árakon is rossz minőségűek szoktak lenni? Talán a VA nem is olyan rossz. De sokan szidják azt is és nem szeretnék kockáztatni. De azt is mondják, hogy compatitive gamereknek a VA a legjobb. Mert tudom, hogy nem a legjobbak főleg a TN de azért ennyi pénzért nem tudnak valamivel jobb betekintésű panelek gyártani. Mert van itt egy 1ms válaszidős HP monitor IPS kijelzővel. De ha nem lenne rossz a másik kettő panel akkor azért lehet elgondolkodnék rajtuk mert kicsivel olcsóbbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!