Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Németországi mediamarktban...

Németországi mediamarktban vásárolt fülhallgatót Magyarországon ki tudják cserélni?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem haza Németországból. Vásároltam ott e fülhallgatót ami elromlott. Kasszaszalag birtokában vissza tudom vinni a magyarországi medimarktba? Egy rohadt drága füles, nem szeretném kidobni.
2022. dec. 7. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olvasva a 10-est én azt javaslom, hogy írj a német cégnek hívatkozva valamelyik közeli MM-ra, hogy ott tudod rendezni a dolgot és akkor lehet a 2 bolt között meglesz a kapcsolat.
2022. dec. 8. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

fülhallgatót eleve nem szoktak cserélni...

Régebben 10e alatt legalábbis nem volt rá garancia.

Most lecsekkoltam, az új jótállási szabályok is csak a 10e ft fölötti műszaki termékekre vonatkoznak:

[link]

"Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:

a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,

250 000 forint eladási ár felett három év."

De más országban vásárolt cuccokra ez nem érvényes, ahogy a többiek már leírták.

2022. dec. 9. 09:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Műszaki cikkekre 2 év garanciát adnak ártól függetlenül.
2022. dec. 11. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:

13. Nemetorszagban?

Akkor vidd vissza oda. 😎

2022. dec. 11. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!