Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A hallás károsodás elkerülése...

A hallás károsodás elkerülése védelmében fejhallgató vagy fülhallgató lenne a biztosabb mindennapos zenehallgatásra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek zenét hallgatni, de mindig is ócska és olcsó fülhallgatón hallgattam a zenét. Ez azt jelenti hogy 1000-5000forintos fülhallgatón. Nem tudom hogy ezek az olcsó fülhallgatók okozhatnak hallás károsodást vagy más hallási bajt, pl. hallucinációt, mert mar érzem hogy nem a legjobb a minőség. Azon gondolkodom hogy érdemes befektetni egy sokkal jobb fülhallgatóba vagy fejhallgatóba, és ehhez kérnék segítséget. A kérdésem az lenne hogy a hallás károsodás elkerülése védelmében, a 100-200ezres kategóriában fülhallgatóba vagy fejhallgatóba érdemes befektetni? A fülhallgató amit kinéztem az egy ibasso am05, a fejhallgató pedig egy denon ah-d5200 az alacsony impedancia miatt, mert telefonon használnám.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 7. 04:05
1 2
 11/11 Salx Narval ***** válasza:
#9 Én ezt nem vitatom két okból kifolyólag sem 1: nem vagyok hallásszakértő 2: úgy hiszem, hogy a rossz minőségű zajos zene és hangrendszer, ill előnytelen környezet ami idegesítő és fárasztó, az károsabb is mint az ezzel ellentétes jellemzőkkel bíró. Az idegekre mindenképp káros, de simán elfogadom neked, hogy a fül számára is.
2022. dec. 8. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!