Szaby22 kérdése:

Lenne egy philips plazma tv,ami egyáltalán nem kapcsol be, és az állapot jelző LED sem világít. Az áram kábelt ellenőriztem, azzal nincs gond... Áramot kap... Tudná valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Új táp alaplapot kapott...

#táp #plazma #jelző #TV #Állapot jelző
2022. dec. 6. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már kiírtad egyszer:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

Elmagyarázták, hogy ennyiből senki nem tudja megállapítani miért nem működik. Miből gondolod, ha felteszed a kérdést még egyszer, akkor majd tudnak rá válaszolni? Egyébként meg így jár az, aki nulla elektronikai tudással azt gondolja, hogy meg tud javítani egy tv-t.

2022. dec. 6. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

„Lenne egy philips plazma tv,ami egyáltalán nem kapcsol be, és az állapot jelző LED sem világít.”

Annak, hogy nem működik egy tv, ezerféle oka lehet, most soroljanak fel neked egy tíz oldalas listát, hogy milyen problémák lehetnek? Aztán, ha egy gondolatolvasó látnok meg is mondaná, hogy mi a baja, mire mennél vele? Megjavítani úgysem tudnád.

„Én meg erre csak annyit tudok válaszolni, hogy akinek még sejtelme sem volt arról, hogy mi lehet az esetleges probléma a tv-mmel kapcsolatban,az szerintem ne fényezze magát, főleg ne elektronikai szakmában...”

Ki fényezte magát? – Senki. Aztán te mit értesz az elektronikához? – Semmit.

„Az itt kommentelők,akik csak oltogattak eddig, szerintem, vagyis bizonyára xart sem értenek ehhez....

Ha értettek volna hozzá, legalább egy megközelítő választ adtak volna, hogy hol lehet a baj KÖRÜL BELÜL…”

Nem kapcsol be, körül belül a tápegységnél vagy valahol máshol lehet a hiba. De csak a tápegységben is rengeteg hibalehetőség van. Körül belül ennyit lehet erre válaszolni. Szerinted itt senki nem ért az elektronikához, akkor minek teszed fel a kérdést még egyszer? Te biztos jobban értesz hozzá, mint itt bárki, akkor miért nem javítod meg?

2022. dec. 7. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:
#3 Az a baja, hogy ennyiből nem tudjuk megoldani a problémáját. Kérdező, nem tudom, hogy kinek nincs sok köze az elektronikához, de ha már nem vagy olyan ügyes és okos hogy magadtól megoldd, akkor vidd el egy szerelőhöz.
2022. dec. 7. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!