Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy régebbi típusú okos tv t...

Egy régebbi típusú okos tv t fel lehet okosítani?

Figyelt kérdés

Egyik havertól vettem olcsón (tényleg sz.rèrt h.gyèrt)

De az okos funkciók már nem úgy működnek ahogy kéne, csak a youtube alkalmazás működik rajta... Tükrözni sem tudok.

A tv boxot meg a nappaliba tetettem mondván hogy ott fogok tvzni úgy is 😒

Érdemes felokosítani ezt a régi típust ? Vagy inkább vegyek újat? Bár akkor ez a tv meg felesleges lesz.

2022. dec. 6. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem androidos okosítóm van. Mindkét tévém ugyan okos, de az egyik Linuxos (? Media Markt O.K. saját márka), így nem tudok appokat rátölteni.

Teljesen jól működik. Még az előfizetéses csatornáimat is ezzel nézem, a műholdas boxomat be sem kapcsolom hónapokon át.

Konkrétan ilyen:

[link]

Hogy megéri-e az attól függ, mik az elvárásaid.

Még egy eszköz, még egy távirányító.

2022. dec. 7. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
8as: az a hd verzió az előző meg a 4k nem ugyan az
2022. dec. 7. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, de a kérdező régebbi típusú tv-t definiált, amit meg kellene okosítani. Ha 4K készüléke lenne, nem volna ilyen gondja.
2022. dec. 7. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!