Marcell0001 kérdése:
Melyek a legjobb minőségű legszebben hangzású hangteknika márka?
Figyelt kérdés
Gondolok itt :
Harman
Focal
Bose
Vagy annál szebb/jobb
Kíváncsi vagyok nektek mi a tapasztalatok és véleményetek
2022. dec. 1. 23:01
1/10 anonim válasza:
teKnika, mi?
Egy ep magyar mondatot nem tudtal leirni, ocsem. Kozpontozast elvitte a cica, mondatszerkesztes, alany-allitmany sose volt, es amugy szerintem te se tudod mit akarsz kerdezni.
2/10 anonim válasza:
#1 Neki legalább mennek az ékezetek :D
3/10 anonim válasza:
#2 milyen elegansan atleptel azon, hogy a kerdesnek sincs semmi ertelme.
5/10 anonim válasza:
Samsung, sony..
Vedd mindenből a drágábbat és zero csalódás.
7/10 anonim válasza:
Sonus Faber van beépítve a Pagani autókban is.
8/10 Salx Narval válasza:
Az a helyzet, hogy amiket felsoroltatok azok a márkák nekem tökéletesen megfelelnének belépő szinten, sőt még néha alatta is és még egy csomót hozzátehetnék. Az összehasonlításukra nincs lehetőségem max hallok itt ott zenét és ahol megfog ott általában rákérdezek a hangrendszerükre is, ami általában vegyes. Én BOSE-Dynacord-Marshall hangszórók és dobozok hangzását kedvelem leginkább. Erősítőben a Yamaha és a Pioneer, de tetszik a Videoton Cleopátra hangja is. Sajnos nem tudnak elvarázsolni a méregdrága cuccok mert koromnál fogva a felét sem hallom már, max érzek némi különbséget de az nem ér milliókat.
10/10 anonim válasza:
Audio Note
Kronos
Nagra
Burmester
Dan D'Agostino
Gryphon
Wilson Audio
Mark Levinson
YBA
PS Audio
McIntosh
PMC
Sakura Systems 47 Laboratory
Martin Logan
Quad
Luxman
Accuphase
Avantgarde Acoustic
Esoteric
Musical Fidelity
Sonus Faber
Lyngdorf Audio
Jadis
Vagy az olcsóbbak közül:
NAD
Rotel
Arcam
És még ezernyi minőségi gyártó van. Nincs legjobb, csak eltérő ízlések vannak. És persze eltérő anyagi lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!