Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az hogy az egyik játék...

Mi az hogy az egyik játék lassabban töltődik le mint a másik?

Figyelt kérdés
Xbox One Slim konzol. 1TB tárhelyes. 2 játékot üzleteltem osztálytársammal. Mind2 működik, az egyik a Mortal Kombat 10, a másik a Gears of War ultimate edition. A Mortal Kombat gyorsabban felrakódott. A GOW meg olyan lassan telepít hogy megőszülök addigra, a Tárhely sincs tele, közel sincs. A Netemmel sincs semmi gond, lemezt is ki hoztam újra be raktam. Újra indítottam a Xboxot, különbség nincs.

2022. nov. 23. 17:28
 1/4 Szirty ***** válasza:
100%

Nyilván sok dolgon múlik.

Milyen szerverről, mikor, mekkora a végpontok közötti sebesség épp akkor, mennyire terhelt a hálózat, mennyi adatot kell letölteni stb.

Nem úgy megy hogy minden játék telepítése 10 perc. Inkább mikor mennyi.

2022. nov. 23. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam, most nézem. A probléma mostmár az hogy a MKX nincs feltelepítve, 41,7%-nál megál állandóan, megtisztítottam. Mást nem nagyon tudok csinálni vele. lassan, de a GOW feltelepült.
2022. nov. 23. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
más szerverről jön, ami lassabb
2022. nov. 24. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lemezről telepítesz és van net a gépen akkor mindig a legfrissebb verziót rakja fel a gép. Jobb esetben ez a játék telepítése a lemezről és után némi patchelés a netről. Rossz esetben az EGÉSZ játékot le kell töltened a netről, mert már annyira sokat frissítették, hogy a lemez csak egy kulcs, nem telepítesz onnan semmi. A telepítő ki kellene hogy írja a kezelés menüben, hogy lemezről vagy hálózatról megy a telepítés. Ha nagyon szenved az egész akkor kapcsold le a netet az Xboxon, telepítsd fel lemezről a játékot és utána menj vissza online és frissítsd le.
2022. nov. 24. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!