Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Opel Astra F 2003 rádió ill....

Opel Astra F 2003 rádió ill. hangszórók?

Figyelt kérdés
Úgy vettem az autót, hogy bekapcsolt a rádió de nem adott ki semmilyen hangot. Biztosítéktáblát átnéztem, nem találtam rossz vagy hiányzó biztosítékot. Másik rádióval ugyan ezt csinálja. Mi lehet a baj?

2022. nov. 21. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kezdésnek megnézném a hangszórók vezetékeit meg magát a csatlakozókat hogy egyáltalán gyári állapotban vannak ott a kábelek vagy buherálás nyomai látszódnak. Ha minden jó akkor macerásabb rész következik a hangszórókat kell ellenőrizni első körben a kábel csatlakozásait. Ha jól emlékszem F Astránál az első ajtókárpit hangszórónál a rács leveheő anélkül hogy az egész kárpitot leszeded, aztán nézheted a hangszóró kábelét hogyan csatlakozik, nem-e vált le a forrasztás stb... Én nekem régen volt F Astrám de jártam úgy hogy a vezető oldali ajtónál hakontakthiba vot a hangszórónál akkor egyik hangszóró sem szólt és mindig piszkálnom kellett hogy jó legyen, mivel a kábel már megvolt törve.

Egyik ismerősöm F Astráján pedig annyira megbuherálták a kábelköteget hogy az egészet cserélnünk kellett ami iszonyatosan nagy meló volt, és persze gyári került be egy donor autóból.

2022. nov. 22. 00:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mindenképp át fogom nézni amint tudok rá időt keríteni. Még az kimaradt, hogy a rádió kábeleinél, hogyha a lilát piszkálom a jobb hátsó hangszóró meg-meg reccsen, egyik másiknál sem csinálja ezt. Nem tudom hogy ez mennyire hasznos, van-e köze a hiba okához, csak gondoltam leírom hátha jelent valamit.
2022. nov. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!