Milyen vezetékes fejhallgatót vegyek maximum 80 ezerig zene készítéshez és zenehallgatáshoz?
Figyelt kérdés
Audio Technica M50x-em volt kb egy éven keresztül, de tavaly eladtam IEM-re váltás miatt, viszont szeretnék egy fejhallgatót újra.. Én nagyon szerettem, de ennyiért van jobb nála? (cserélhető kábel előny)2022. nov. 9. 20:32
1/1 anonim válasza:
Nekem a k240 mk2 mindkettőre beadja. Zenehallgatásra szokni kell, nagyon uncsin tud szólni. Viszont ami ezen megszólal, azt érdemes a mix referenciák mappájába dobni veszteségmentes változatban. Kell is zenét hallgatni rajta rendesen, hogy kialakuljon a "k240-ízlésed", ami segít neked elég könnyen és elég gyorsan dolgozni úgy, hogy minden rendszerre nagyon jól leforduló mixeket alkotsz. A basszusokkal kicsit nyeglébb, nagyobb hangerőn megoldható, de szokni kell a használatát, és ha kb 80Hz alatt is van fontos komponens, akkor hiába is szeretnél k240-en dolgozni, más kell. Mondjuk tetszőleges zárt, kettő percre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!