Pokemon játékok, na de milyen kézikonzolon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nagyon régóta szeretnék végre beszerezni egy kézikonzolt, amin végig tudnám vinni az egyes pokemon játékokat, viszont fogalmam sincsen melyiket érné meg erre a célra beszerezni. Egy nintendo switchre, csak ezért nem ruháznék be annyi pénzért, szemeztem viszont hogy esetleg valahol lehetne-e kapni egy sima nintendo DS-t amin elfutnának-e az adott játékok. Tudnátok ajánlani erre a célra konzolokat vagy ötletek hogy ezt hogyan tudnán megvalósítani? (Pc-n emulátorral, kifejezetten nem szeretnék játszani, mindenképpen kézikonzolt szeretnék.)2022. nov. 7. 20:56
1/2 anonim válasza:
A sima 3ds/2ds-el jobban jársz szerintem mint a ds-el, mert ahhoz nem kell flashcartot venni, és ingyenesen, relative egyszerűen meg lehet hackelni.
Kicsit eltérő a különböző konzolokhoz tartozó játékok telepítése és futtatása (amik közül az NDSes játékoké a legbonyolultabb, de az is megoldható).
Plusz akkor tudsz játszani a Sun/Moon-al is. (bár úgy tudom azok nem olyan jók szóval emiatt nem feltétlenül éri meg).
2/2 anonim válasza:
Switch lite a te választásod. Az még nem annyira drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!