Hogy lehet eltüntetni a navigációs sávot egy Huawei Mediapad M5 tableten?
Pár napja vettem a tabletet használtan, elvégeztem rajta a gyári resetet, és automatikusan rátelepítette a korábbi eszközömön használt, Google fiókomban szinkronizált alkalmazásokat. Pár napig úgy használtam a Chrome böngészőt, hogy a képernyő alján nem volt navigációs sáv, ami általában fekete, nálam fehér, csak a navigációs ikonok. Tehát az adott oldal leért a képernyő aljáig, és alul ott volt a három navigációs ikon. Az este frissítette a Chrome böngészőt, és most megjelent egy fehér színű sáv az oldal alján, abban találhatók a navigációs ikonok. Így kb egy centit veszítettem a képernyőből. Semmi ilyen beállítàst nem találtam. Ismétlem, nem az ikonokat szeretném eltüntetni (háromszög, kör, négyzet), hanem a navigációs sáv ne foglaljon helyet a képernyőből.
Azt esetleg kinlehet kapcsolni, hogy az értesítési led ne világítson töltéskor, ami kissé zavaró? A beállítàsokban az értesítések mellől ki lehet kapcsolni, hogy ne villogjon, de töltéskor ugyanúgy világít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!