Colmi P8 okosóra vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata az említett okosóráról? Érdemes e megvenni?
#okosóra #Colmi
2022. nov. 6. 02:54
1/7 anonim válasza:
Nem vennék ismeretlen márkát, hacsak nem ígér valami forradalmit.
3/7 anonim válasza:
Gondolom konkrétan erről beszélsz.
1: Ennyi pénzért - pláne noname márka, mert a Colmi az, még csak nem is egy Haylou, ami Xiaomi-albrand - nem lehet csodát várni.
4/7 anonim válasza:
Ha úgy állsz hozzá, hogy legyen valami okoscucc a kezeden, arra tökéletes.
Ha igényeid vannak, NE ezt vedd.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak arra kellene hogy pl megbeszélésen lássam hogy ki hív, vagy kapok e üzenetet. Nem kell hogy nagyon hiper szuper tudása legyen azért gondoltam erre az órára. De esetleg tudtok ajánlani jót? Ami azért nem 30-40 ezer forintba kerül?
2022. nov. 6. 12:56
6/7 anonim válasza:
Xiaomi Mi Band 6 vagy 7 + Free my band + Notify for Mi Band
7/7 anonim válasza:
Én nemrég egy Haylou RS4-et nyertem egy Facebookos nyereményjátékban (nem, nemcsak beígérték, azóta már meg is érkezett) , azzal tökéletesen meg vagyok elégedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!