Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Colmi P8 okosóra vélemények?

Colmi P8 okosóra vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata az említett okosóráról? Érdemes e megvenni?

#okosóra #Colmi
2022. nov. 6. 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vennék ismeretlen márkát, hacsak nem ígér valami forradalmit.
2022. nov. 6. 05:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon messzire kerülném.
2022. nov. 6. 05:58
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom konkrétan erről beszélsz.

1: Ennyi pénzért - pláne noname márka, mert a Colmi az, még csak nem is egy Haylou, ami Xiaomi-albrand - nem lehet csodát várni.

2022. nov. 6. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy állsz hozzá, hogy legyen valami okoscucc a kezeden, arra tökéletes.

Ha igényeid vannak, NE ezt vedd.

2022. nov. 6. 08:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak arra kellene hogy pl megbeszélésen lássam hogy ki hív, vagy kapok e üzenetet. Nem kell hogy nagyon hiper szuper tudása legyen azért gondoltam erre az órára. De esetleg tudtok ajánlani jót? Ami azért nem 30-40 ezer forintba kerül?
2022. nov. 6. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Mi Band 6 vagy 7 + Free my band + Notify for Mi Band
2022. nov. 6. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nemrég egy Haylou RS4-et nyertem egy Facebookos nyereményjátékban (nem, nemcsak beígérték, azóta már meg is érkezett) , azzal tökéletesen meg vagyok elégedve.
2022. nov. 6. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!