Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox One-re (chippelt) milyen...

Xbox One-re (chippelt) milyen program kell, hogy a régi c64 játékokat lehessen rajta játszani?

Figyelt kérdés

N-core hozzászólásokban olvastam, hogy c64 játékokat át lehet tenni xbox-ra és ott játszani velük! Milyen programot kellene letöltenem és hogyan telepítsem ha ezt szeretné én is megvalósítani?

52 éves vagyok,kevés száítástechnika és felületes xbox ismerettel! A tisztelt segítőket kérem csak lépésről lépésre és magyarul! :-D :-D(akár privátban is)

Köszönöm!

2022. nov. 5. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:

A PPPSSSPPP nevü emulátorral futtathatóak a C64 játékok is, fejlesztői módban telepíthető:

[link]

A Retroarch is elérhető rá, az is sok régi konzolt és home computert tud emulálni

2022. nov. 6. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!