Adott egy mini hifi amit erősítő ként használom. Most mikor össze kötöttem tablettel csak Wmax bekapcsolva szól mind a két hangfal mi lehet a baj?
Ha térhangzás van akkor több mint két hangfalcsatlakozás van.
Ha a térhangzás ki-be kapcsolása ki-be kapcsolja az egyik hangfalat, akkor a hangfalak nem a megfelelő kimenetekre vannak kötve.
"Ha a térhangzás ki-be kapcsolása ki-be kapcsolja az egyik hangfalat,"
Senki nem állította hogy kikapcsolja a hangfalat ...
#12: "csak Wmax bekapcsolva szól mind a két hangfal"
Akkor ez mit jelent szerinted?
Kezdjük elölről, mert eléggé elmentünk rossz irányba ha jól látom.
Tehát van egy évek óta jól működő mini HiFi cuccod aminek az erősítőjét használod probléma nélkül.
A kérdésedben az áll, hogy "MOST AMIKOR" összekötötted a tablettel csak az egyik oldal szól, és csak a Wmax bekapcsolásakor szól mindkettő.
Ha újra összekötöd azzal a bármivel amivel eddig évekig gond nélkül használtad akkor megint minden ok? :)
Vagy mit is felejtettél el közölni a kérdésedben?
Azt felejtette el közölni, hogy évek óta szerencsétlenkedik a muzsikcentereivel, amik már nemhogy szervizérettek, sokkal inkább kukaérettek. Az összes környékbeli elektronikai szerviz kettőre zárja az ajtót amikor feltűnik a kérdező a közelben, már ismerik mint a rossz pénzt.
Döglött vagy döglődő videómagnókból és általa hifinek nevezett muzsikcernterekből próbál valami hangot összeszerencsétlenkedni kazetta-adapterrel meg hasonló szörnyszülöttekkel.
Mindezt úgy, hogy látszólag egy műszaki analfabéta.
:)
Nekem is van egy ezeréves "mini-hifim" és azt használom erősítőnek (tv-hez, laptophoz), de a hangszórói hibátlanul működnek kb. 25 éve. Csak a bekötést rontottam el egyszer, akkor találkoztam a leírt jelenséggel, de azt orvosoltam.
Ettől függetlenül lehet, hogy a kérdezőé megadta magát.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!