Adott egy mini hifi amit erősítő ként használom. Most mikor össze kötöttem tablettel csak Wmax bekapcsolva szól mind a két hangfal mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 15:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha térhangzás van akkor több mint két hangfalcsatlakozás van.

Ha a térhangzás ki-be kapcsolása ki-be kapcsolja az egyik hangfalat, akkor a hangfalak nem a megfelelő kimenetekre vannak kötve.

2022. okt. 30. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:

"Ha a térhangzás ki-be kapcsolása ki-be kapcsolja az egyik hangfalat,"

Senki nem állította hogy kikapcsolja a hangfalat ...

2022. okt. 30. 23:22
 13/28 anonim ***** válasza:
Pedig bekötési hiba lehet, nálam is előfordult ilyen eset, hogy csak a surround bekapcsolásával szólalt meg a hangszóró. Elég meglepő volt. Már nem emlékszem pontosan, mert nem mostanában volt, de azt hiszem a pozitív-negatív (piros-fekete) és bal-jobb csatlakoztatási pontokat (4 nyílás a kábelekhez) zagyváltam össze.
2022. okt. 31. 00:11
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

#12: "csak Wmax bekapcsolva szól mind a két hangfal"

Akkor ez mit jelent szerinted?

2022. okt. 31. 05:47
 15/28 A kérdező kommentje:
Mondom nem bekötési hiba... Jól vannak csatlakozva a hangfalak valami biztos megadta magát, hogy csak Wmax kapcsolva szólnak a hangfalak.Úgysem hallgatom rendszeresen csak néha.
2022. okt. 31. 08:25
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem csúszott ki valamelyik hangfalkábel? Nem az RCA zsinórra gondolok.
2022. okt. 31. 09:02
 17/28 A kérdező kommentje:
Nincs kicsúszva semmi
2022. okt. 31. 10:04
 18/28 Szirty ***** válasza:

Kezdjük elölről, mert eléggé elmentünk rossz irányba ha jól látom.

Tehát van egy évek óta jól működő mini HiFi cuccod aminek az erősítőjét használod probléma nélkül.

A kérdésedben az áll, hogy "MOST AMIKOR" összekötötted a tablettel csak az egyik oldal szól, és csak a Wmax bekapcsolásakor szól mindkettő.

Ha újra összekötöd azzal a bármivel amivel eddig évekig gond nélkül használtad akkor megint minden ok? :)

Vagy mit is felejtettél el közölni a kérdésedben?

2022. okt. 31. 12:34
 19/28 anonim ***** válasza:

Azt felejtette el közölni, hogy évek óta szerencsétlenkedik a muzsikcentereivel, amik már nemhogy szervizérettek, sokkal inkább kukaérettek. Az összes környékbeli elektronikai szerviz kettőre zárja az ajtót amikor feltűnik a kérdező a közelben, már ismerik mint a rossz pénzt.

Döglött vagy döglődő videómagnókból és általa hifinek nevezett muzsikcernterekből próbál valami hangot összeszerencsétlenkedni kazetta-adapterrel meg hasonló szörnyszülöttekkel.

Mindezt úgy, hogy látszólag egy műszaki analfabéta.

2022. okt. 31. 12:43
 20/28 anonim ***** válasza:

:)

Nekem is van egy ezeréves "mini-hifim" és azt használom erősítőnek (tv-hez, laptophoz), de a hangszórói hibátlanul működnek kb. 25 éve. Csak a bekötést rontottam el egyszer, akkor találkoztam a leírt jelenséggel, de azt orvosoltam.

Ettől függetlenül lehet, hogy a kérdezőé megadta magát.:(

2022. okt. 31. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!