Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti mekkora fpv drónt vennétek elsőre? 3 vagy 5 inch vagy teljesen más? A versenyekre mekkora drónokkal szoktak menni? Milyen olcsóbb távirányitót ajánlotok ami számítógéppel is működik? ha valami olcsóbb dolgot tudtok linkeljétek akar szemüveg akar drónt szettbe amit ajánlanátok egy kezdőnek.2022. okt. 27. 20:36
2/3 anonim válasza:
Kezdő drónt keresel vagy fpv? Kezdő drónnak a dji tellot tudom ajánlani. Nincs kontroller, de szép videót csinál és képet. 40000-50000 Ft ba kerül ami nem olyan sok. Nekem ey éve van még és nagyon szeretem. Az a lényeg hogy bármilyen megbízható drónt keresel a dji től vegyél!!
3/3 A kérdező kommentje:
fpv dront szeretnek venni
2022. okt. 29. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!