PS játék eltávolítása?
Figyelt kérdés
Adott egy játék, melyet ki lehetett próbálni egy hétvégére a ps store-on belül. Jatszottam vele, majd letöröltem, mivel megvásárolva nem volt.
Viszont a könyvtárban ugyanúgy megmaradt a játék, mintha megvásároltam volna. Emiatt a store nem engedi, hogy ténylegesen megvegyem ezt a játékot, olyasmit ír, hogy "már rendelkezel a játék egy verziójával".
Valaki tud esetleg megoldást, hogyan tudnám eltávolítani a fiókból a "megvásároltnak tűnő" játékot?
2022. okt. 27. 17:28
1/2 anonim válasza:
Eltávolítani nem tudom hogyan lehetne, de ha esetleg létrehozol egy másik fiókot, akkor azon belül meg tudod vásárolni szerintem.
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy egy régebbi verzióját megvetted és ezért azt hiszi hogy te rendelkezel ezzel a játékkal. Lehet ezért nem lehet letörölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!