Hogyan kell visszaállítani a hangot TV-n?
Figyelt kérdés
Testvérem tegnap valamit állítgatott rajta, mostmeg nemrég bekapcsoltam és egyszerűen elviselhetetlen egy megadott hangerő felett, mert recseg, meg dobozhangja van. Hogyan kell visszaállítani rendesre, hogy megint tisztán szóljon?2022. okt. 24. 21:32
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és Sony Bravia TV
2022. okt. 24. 21:34
2/5 anonim válasza:
Kell hogy legyen egy olyan opció hogy "visszaállítás (gyári) alaphelyzetbe"
3/5 A kérdező kommentje:
van ilyen, de az gondolom minden kép beállítást meg csatornát töröl.
Találtam hang beállítást, volt valami kettős hang azt kikapcsoltam, de elment teljesen a hang, az opció pedig szintén eltünt.
2022. okt. 24. 23:49
4/5 anonim válasza:
Nem ismerem a készüléket, de a mostani TV-ken már vannak különböző térhangzások , efektusok stb, lehet ott nyomott el valamit. Az én Samsungomon van olyan opció is, hogy csak ezeket állítja vissza alaphelyzetre.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, már sikerült megoldani.
Felvette a basszust +10-re.
Nem is értem minek raknak olyan funkciót bele, amitől rosszabb lesz a hang. Amúgyis ezek a lapos tv-k nem tuc tucra valók, régebbi panasonic tv-nek volt olyan hangja, hogy bevibrált a képernyő
2022. okt. 25. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!