Fejhallgatótól fáj a fülem? VaN erre trükk? N
Figyelt kérdés
Nyomódik, pedig nem erzem szorosnak. 3 szám után már fáj a fulem
Koszi annak aki ad ra vmi tutimodszert
2022. okt. 9. 18:41
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy idővel megszokod. Ha rossz, akkor vedd ki egy kicsit mindenképp.
2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy szokom. Egy éve ikyen.
2022. okt. 9. 18:49
3/10 anonim válasza:
Nem lehet állítgatni? Én gyakorlatilag csak olyat láttam, amit valamennyire bizonyos szögekben a pántnál vagy fülnél is lehetett állítani.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem
2022. okt. 9. 19:00
5/10 anonim válasza:
Ha nem lehet állítgatni, és egy év alatt nem tudtad megszokni, akkor nincs erre semmi. Másikat kell venni, lehetőleg olyat, amit kiállítóteremben fel tudsz próbálni.
6/10 anonim válasza:
Attól is függ, mi az a 3 szám. Ha valami zúzós, kemény zene, attól nekem is fájna a fülem, de nem csak a fülem. :D
7/10 A kérdező kommentje:
15000 volt. dehogy veszek másikat
2022. okt. 9. 19:28
8/10 anonim válasza:
Akkor kínlódj tovább, nekünk mindegy.
9/10 anonim válasza:
Ha egy év után még mindig fáj tőle a füled, akkor bizony az a fejhallgató nem jó. Vagy csak neked nem passzol, vagy eleve rossz konstrukció. Milyen márka?
Ki kell amúgy próbálni többet is, vannak üzletek, ahol tudsz próbálgatni. Van, akinek a fülre simuló jön be, van, akinek a teljes fület takaró.
Nekem is volt olyan fülesem, amitől folyton fájt a fülem. És még azt sem lehet mondani, hogy muszáj drágát venni, mert anno a céges méregdrága Platronics nyomta a fülemet, az otthoni 3000 forintos noname cucc meg nem.
10/10 anonim válasza:
15000ért ne is várd hogy ne fájjon. A kényelem ennél többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!