Vannak-e az Xbox 360-hoz letölthető kiegészítők?
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem hozzátok. :) Nem vagyok szakártője a témának, és neten is hiába keresgéltem ezügyben. Így csak hozzátok tudok fordulni.
Az első: Xbox 360-hoz vannak-e netről letölthető kis programok? Olyasmire gondolok, hogy PC-vel letöltök egy telepítőfájlt ingyen, felmásolom pen-drive-ra, és telepítem az xbox-al. Lehet ez bármi hasznos apróság, akármi!:)
A második: Szintén ingyen (akár warez, akár torrent segítségével), szintén PC-vel tudnék-e letölteni játékokhoz kiegészítőket? Tudom, csúnya dolog ez, de ha már megveszem a gyári játékokat, akkor tényleg nem tudok többet rászánni a kiegészítők megvételére is. :(
Pl. a Forza 3-nak is van több autómodelleket tartalmazó, fizetős kiegészítője.
Nomeg a Burnout Paradise-nak is akad egy külön sziget. (Szigetet aktíváló kód is csak pár száz Kbyte... magát a pályrészt LIVE-ról le lehet tölteni ingyen.)
Harmadik kérdés: Témákat PC segítségével le tudok valahonnan tölteni?
Előre is köszi minden segítséget, linket, akármit!:)
nemrégóta van Xbox-om, de azért elmondom amit tudok! :)
első: 2.0.9.199.0 Dashboard-al már teljesen kompatibilis a gép a pen-drive-okkal. én eddig még nem találtam semmilyen telepíthető programot vagy bármi ilyet, kivéve a Dashboard-frissítést. Az biztos, hogy játékot így nem tudsz a gépre rakni, mivel az indításhoz szükséges a játék DVD-je, mégha másolt játékról is van szó.
második: DLC-ket (vagyis letölthető kiegészítőket) lehet torrenten is találni, de elég nehéz (kivéve ha a DLC megjelent boltban is). Ha mégis találsz, azt hallottam h csak JTaggelt gépeken fog menni, ez nem tudom h mit jelent. am LIVE-ra nenagyon menj másolt játékokkal, mert ha észreveszik h nem eredeti, akkor bannolják a gépet és többet nem tudsz felmenni vele LIVE-ra és a gép értéke is csökken.
harmadik: Komplett témákat nem tudom, hogy lehet-e letölteni, de ha vannak HD felbontású háttérképeid, akkor egy pen-drive-ról rámásolhatod a memóriára vagy a HDD-re és témaként fogja elmenteni a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!