Vannak-e az Xbox 360-hoz letölthető kiegészítők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem hozzátok. :) Nem vagyok szakártője a témának, és neten is hiába keresgéltem ezügyben. Így csak hozzátok tudok fordulni.

Az első: Xbox 360-hoz vannak-e netről letölthető kis programok? Olyasmire gondolok, hogy PC-vel letöltök egy telepítőfájlt ingyen, felmásolom pen-drive-ra, és telepítem az xbox-al. Lehet ez bármi hasznos apróság, akármi!:)

A második: Szintén ingyen (akár warez, akár torrent segítségével), szintén PC-vel tudnék-e letölteni játékokhoz kiegészítőket? Tudom, csúnya dolog ez, de ha már megveszem a gyári játékokat, akkor tényleg nem tudok többet rászánni a kiegészítők megvételére is. :(

Pl. a Forza 3-nak is van több autómodelleket tartalmazó, fizetős kiegészítője.

Nomeg a Burnout Paradise-nak is akad egy külön sziget. (Szigetet aktíváló kód is csak pár száz Kbyte... magát a pályrészt LIVE-ról le lehet tölteni ingyen.)

Harmadik kérdés: Témákat PC segítségével le tudok valahonnan tölteni?

Előre is köszi minden segítséget, linket, akármit!:)

2010. szept. 26. 19:54
 1/2 famousboy ***** válasza:

nemrégóta van Xbox-om, de azért elmondom amit tudok! :)

első: 2.0.9.199.0 Dashboard-al már teljesen kompatibilis a gép a pen-drive-okkal. én eddig még nem találtam semmilyen telepíthető programot vagy bármi ilyet, kivéve a Dashboard-frissítést. Az biztos, hogy játékot így nem tudsz a gépre rakni, mivel az indításhoz szükséges a játék DVD-je, mégha másolt játékról is van szó.

második: DLC-ket (vagyis letölthető kiegészítőket) lehet torrenten is találni, de elég nehéz (kivéve ha a DLC megjelent boltban is). Ha mégis találsz, azt hallottam h csak JTaggelt gépeken fog menni, ez nem tudom h mit jelent. am LIVE-ra nenagyon menj másolt játékokkal, mert ha észreveszik h nem eredeti, akkor bannolják a gépet és többet nem tudsz felmenni vele LIVE-ra és a gép értéke is csökken.

harmadik: Komplett témákat nem tudom, hogy lehet-e letölteni, de ha vannak HD felbontású háttérképeid, akkor egy pen-drive-ról rámásolhatod a memóriára vagy a HDD-re és témaként fogja elmenteni a gép.

2010. szept. 28. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:) Igaz, rossz hír nekem, dehát ez van... :)
2010. szept. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!