Milyen e-book olvasót érdemes vennem, ami megfelel az alábbi szempontoknak?
Még nem volt e-book olvasóm, nem értek hozzá, de úgy láttam, vannak egészen sokoldalú készülékek.
Fontos, hogy színes legyen, mert könyveken kívül színes képregényeket is olvasnék rajta. Ezeket többnyire Google Play áruházban vásároltam. Hogyan tudom az e-könyv olvasóra átrakni, ha a telefonom nem bővíthető semmilyen memória kártyával?
Másik nagyon fontos, hogy a kijelző szemkímélő legyen. A telefon képernyőjétől sokszor megfájdul a szemem, munka miatt pedig kénytelen vagyok egész nap a számítógépet bámulni, ami szintén nem tesz jót. Épp emiatt, ha a könyvolvasó kevésbé terhelné a szemem, szívesen használnám fénykép nézegetésre és netezésre is.
Van olyan, amin akár android appok is futnak?
A színes, érintőképernyős, háttérvilágítással rendelkező e-könyv olvasók képernyője is szemkímélő? A háttérvilágítás ki-be kapcsolható?
Milyen egyéb szempontokat, paramétereket érdemes még figyelni ilyen készülék vásárlásakor?
És ha nem androidos, akkor a Google play könyvek alkalmazásból a telefonomról hogy tudom átrakni a könyveket?
Ezeket néztem én is, amiket a 9-es linkelt. A legolcsóbb linuxos. Annál több pénzt nem nagyon szánnék rá. Annyira sokat azért nem olvasok.
#11 Le tudod onnan tölteni őket, aztán kábellel rámásolod, vagy ha van rajta böngésző, akkor onnan közvetlenül.
#10 Persze, azért írtam. Arra kell használni, amire való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!