Milyen routert ajánlanátok?
Telekomos jelenleg 250/70-es internetünk van (Sagemcom) és csatlakozik egy Asus routerhez, amit szeretnék lecserélni. 6-7 éves Asus sokszor fagy újraindítást igényel.
Ami fontos számomra az USB aljzat külső HDD-nek és a Torrent kliens (Download Master) elérhető legyen. Ez még egymagos jószág. Max 30-35000 Ft a keret, amit erre szánnék. Elsősorban maradnék a márkánál, mert ezt már ismerem, meg Asus DDNS miatt is. Köszi az infót
Én az Asus ac66u B1-et javaslom. Nekem is van ilyen. A B1 a végén azt jelenti, hogy még egy TrendMicro Internet Security is fut rajta, ha beregisztrálod. Van B1 nélküli verzió is, szinte ugyanennyiért. Van torrent kliens is, de ebben nem vagyok teljesen képben, mert nem használtam sosem. Ellenben van kettő USB port is, az egyik a 3-as szabvány szerinti. És Mesh rendszerbe is illeszthető. Nagyon korrekt kis darab, egyedül a wifi jelerősségben vártam volna többet egy 3 árbócostól. Rendszeresen jön firmware frissítés hozzá. Illetve rá lehet tolni a DDWRT-t is. Lehet, hogy egy pár ezerrel több, mint amit szánsz most rá, de gyakran leakciózzák. Ha több eladónál is megnézed, hátha találsz olyan áron, amilyen a költségvetésedbe belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!