Morzsi007 kérdése:

Milyen routert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Telekomos jelenleg 250/70-es internetünk van (Sagemcom) és csatlakozik egy Asus routerhez, amit szeretnék lecserélni. 6-7 éves Asus sokszor fagy újraindítást igényel.

Ami fontos számomra az USB aljzat külső HDD-nek és a Torrent kliens (Download Master) elérhető legyen. Ez még egymagos jószág. Max 30-35000 Ft a keret, amit erre szánnék. Elsősorban maradnék a márkánál, mert ezt már ismerem, meg Asus DDNS miatt is. Köszi az infót

2022. szept. 28. 09:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képben a routeren futó szoftverrel kapcsolatban. Ezekre lehet telepítgetni különböző programokat, mert akkor más márka is megfelelhet.? Hogy működik?
2022. szept. 28. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én az Asus ac66u B1-et javaslom. Nekem is van ilyen. A B1 a végén azt jelenti, hogy még egy TrendMicro Internet Security is fut rajta, ha beregisztrálod. Van B1 nélküli verzió is, szinte ugyanennyiért. Van torrent kliens is, de ebben nem vagyok teljesen képben, mert nem használtam sosem. Ellenben van kettő USB port is, az egyik a 3-as szabvány szerinti. És Mesh rendszerbe is illeszthető. Nagyon korrekt kis darab, egyedül a wifi jelerősségben vártam volna többet egy 3 árbócostól. Rendszeresen jön firmware frissítés hozzá. Illetve rá lehet tolni a DDWRT-t is. Lehet, hogy egy pár ezerrel több, mint amit szánsz most rá, de gyakran leakciózzák. Ha több eladónál is megnézed, hátha találsz olyan áron, amilyen a költségvetésedbe belefér.

[link]

2022. szept. 28. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Pont nézegettem az imént ezt a típust. Valaki írta, hogy lehetne gyorsabb a processzora, a mostaninál biztos jobb. Az 5G jelerősség annyira nem nyom, mert ahol számít a sebesség, ott kábelt használok. A többire elég 2,4G-s Wifi.
2022. szept. 28. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!