Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van jó mp3 lejátszót 10 ezer...

Van jó mp3 lejátszót 10 ezer Ft-ig?

Figyelt kérdés

Maximum 10 ezer Ft-ig!

És jól szóljon ne legyen halk!

És ha igen mi a márkája és hol lehet kapni?

2010. szept. 26. 15:20
 1/7 JulesM111 ***** válasza:
10k-ban szerintem nincs jó mp3 player.
2010. szept. 26. 18:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mennyiért van jó mp3 lejátszó?
2010. szept. 27. 10:26
 3/7 anonim válasza:
van hát csak én annak a hive vok hogy az mp3 persze nyomja a zenét -lejátszik-a !!!fülhalgatót!!! cseréld le inkább egy sonyra -mondjuk-és nem csöves 99ft-os elemmel-persze mert attól is függ hogy milyet szól-ezt komolyan mondtam
2010. szept. 28. 08:41
 4/7 anonim válasza:
az eredeti fülhalgatók szarok
2010. szept. 28. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Amúgy ma már beépített akkumulátorosokat lehet kapni!

Az elemes verzió ahogy szétnéztem kezd kifutni a piacról ha Ha van is elemes akkor a sok mp3 között talán 1 db talál az ember!

2010. szept. 28. 10:41
 6/7 anonim válasza:
Nekem egy 3000 ft-os, 1 gigás volt de 2-3 hónap mulva kikapcsolt, lehet nem volt nagy baja, de bátyám csak ugy szétszedte és kisajátította pedig az enyém volt... mert az oké h szétszedi és megcsinálja h lehessen legalább pendrive de ha vissza adta volna legaláb... na mind 1 ez nem ide tartozik...
2010. szept. 28. 19:15
 7/7 famousboy ***** válasza:

iPod Shuffle-t ajánlanám! nekem a Shuffle 2G van 1 GB-os memóriával. pontos árát nem tudom, de kb 10.000 Ft-ért lehet venni és nemrég jött ki a 4G ami ugyanaz mint a 2G, csak még kisebb és 2GB-os, ez $50. én használtan vettem egy 3 hónaposat 4.000 Ft+postáért és hibátlan!!! (www.vatera.hu - ugyanitt kapni az utánzatát is ami nagyon hasonlít rá, nehogy összekeverd vele, nekem a másolatból és volt egy és semmit nem ér a másfél-2 órás készenléti idővel + hamar tönkremegy)

amúgy nincs kijelzője, ami egyáltalán nem zavaró, annak ellenére, hogy annak tűnik. sporthoz nagyon jó, mivel nem fog eltörni a nem létező kijelző. :) és kb 2x3 cm a mérete, egy töltéssel 12 órát bír.

kép a mindegyik generációról:

1G

[link]

2G

[link]

3G

[link]

4G

[link]

2010. szept. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!