Apple Airpods Pro 2nd gen spatial audio megoldás?
Nos megjött az új fülesem, amiben benne van ez az új egyéni spatial audio funkció. Csak sajnos a true depth kamera kell hozzá, ami az én szép kis telefonomban nem működik. Ha nem fogom tudni használni ezt a funkciót, akkor nem használom, nem emiatt vettem, csak ha már van, jólenne kirpóbálni.
Esetleg ha párom telefonján belépek az icloudomba, ott bescannelem a fejem, akkor az enyémen működhet a cucc?
Olvass: [link]
Nem kell feltétlenül hozzá a kamera!
De amúgy sem lenne jó az a megoldás amit kitaláltál :D Hiába szkennelsz be bármit bárhol ha a kamerának a te telefonodban kellene lennie...
De mondom: működik kamera nélkül is, iPhone 7-től fölfelé. Milyen telefonod van?
Maga a spatial audio működik, igen. Én most az új iOS 16-tal kijött personalized spatial audiora gondolok, ami a true depth camera segítségével szkenneli a fejet és fület.
Nos ugye nekem nem tud scennelni a hiba miatt. iPhone 11 amúgy.
Azért gondoltam hogy átlépek egy másik telefonba, mert azt írták, hogy a szkennelt fej az összes eszközön használható, amibe az icloud fiók be van lépve, legyen ez mac, ipad vagy iphone
Ja értem.
Szóval abban a készülékben kell jónak lennie a kamerának amit éppen használsz a hang lejátszására.
Ha a konyhában kiég a villany és te meg kicseréled a fürdőszobában az égőt, akkor a konyhában újra fog égni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!