Zajszűrős fejhallgatókat ki lehet valahol próbálni?
A szomszéd lakásból és a konyhából áthallatszanak a zajok.
Én viszont szeretnék nyugodtan megnézni egy filmet pl.
Mennyire hatékonyak az ilyen zajszűrő technológiák?
Nem erre valók, inkább repülőre pl.
Ha neked erre kell jobban jársz a passzív megoldással, inkább az való erre a célra. De nyilván ott sem mindegy melyik, Beyer DT240 Pro pl. legendásan jól kizárja a külvilágot.
Általában igen, de többsége nem szűri itt sem túl jól.
Olvass review-kat a fejhallgatókról.
Tudni pl. az Audio Technica M szériája ebben nem remekel valami jól, a Beyerdynamic-ból a DT770 Pro pl. nagyon jó és ennek ellenére kényelmes is, Hyper X Cloud 2 átlagos ilyen téren szóval azzal érdemes próbálkozni üzletben, feljebb írt DT240 Pro pl. az egyik legjobban zajszigetelő amit próbáltam viszont erősen szorítja a fejet stb.
Számtalan fejhallgató van a piacon.
Én sima fülhallgatóra szoktam felvenni még egy munkavédelmi fülvédőt, vagy nem tudom, mi ennek a neve, ilyen szivacsos cucc, csodákat tud művelni, mikor éjszakás vagy hajnalos műszak előtt próbálok aludni.
Viszont fekvéshez elég kényelmetlen, ennyi a hátránya :D Fülhallgató nélkül is jól kiszűri a zajokat amúgy, csak szeretek zenével aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!