Milyen fülhallgatót vegyek?
Elsőre a kérdés egyszerű, de már 1 hete nem találok megfelelőt a neten. Amik feltételek nálam:
-bluetooth-os legyen
-legyen valami kis akasztója, amivel a fülemen stabilan megmarad, első sorban edzés, bringázás közben
-nem árt, ha vízálló, de ez másodlagos
-lehetőleg agyba dugós legyen, gumiharanggal, de ez nem feltétlen kell (nem tudom, a nem-hallójáratba helyezhetőek manapság mennyire zárják ki a külvilág zajait, 10 éve nem volt olyanom)
-ami a legfontosabb: NE (még csak véletlenül se) legyen érintős vezérlésű, mert attól megőrülök. Volt már olyanom, a zsebembe rakva folyamat ki-be kapcsolt, ha véletlen hozzá értem, és nem tokban volt. Igen, tudom, béna vagyok, de nálam csak fizikai gombos jöhet szóba.
Árban kb 40-50e ft-ig gondoltam elmenni, ha beleszeretek egybe, többet is kiadnék érte, de ha olcsóbb kicsit, az se baj (nem zavar, ha nem hallom ki a '86-os Queen koncert felvéterlől Freddy Mercury orrszőr-rezdüléseit, középkategóriában gondolkodok). Eddig a JBL Free tetszett a legjobban, de sajnos 2-t is sikerült elhagynom belőle, illetve nagy ritkán azt is igazgatni kellett. Márka preferációk: JBL, Bose, de bármi mást is szívesen megnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!