Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Digi Huawei HG8143A5 készülékem ip címes oldalán elfelejtettem a jelszót.
Sok-sok hónappal ezelőtt elállítottam a jelszót és sajnos sehogy sem tudok belépni, a készüléket próbáltam már gyárilag visszaállítani, de sajnos nem használ neki.
2022. szept. 15. 12:20
1/7 anonim válasza:
RESET-elni kell a készüléket, ilyenkor minden beállítás elvész, beleértve a jelszót is (visszaáll gyári alapértelmezettre)
2/7 anonim válasza:
"ip címes oldalán ... jelszó"
Hogy hol..? Wifi jelszót? Vagy mit?
3/7 A kérdező kommentje:
1-es, a gyári visszaállítás alatt a Reset-re céloztam.
De ha leírnád, hogy pontosan, hogy kell csinálni, akkor még egyszer rápróbálok.
2-es, ugye a készüléken fel van tüntetve a hálózati ip címe, ha azt az ip-t beírom a böngészőbe,akkor ott kér felhasználónevet, jelszót.
2022. szept. 15. 14:28
4/7 anonim válasza:
Reset gombot bekapcsolva nyomd addig amíg újra nem indul (10-15 másodperc).
5/7 anonim válasza:
Ilyenkor bele kell írni a kérdésbe, miről van szó.
6/7 anonim válasza:
3-as
Miután resetelted és bejutsz, legközelebb ne állítgasd el, az aljára írt default jelszó pont jó, nem kell más. Jegyeztesd meg a böngészővel és kész.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megoldódott!
2022. szept. 16. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!