Morzsi007 kérdése:
Miért nem kapcsol be a laptop?
Figyelt kérdés
Régebbi kis HP Elitbookról van szó. Eddig jól működött. Utoljára a fiam használta Youtube-ra, lemerült és töltőre rakta, de már nem indult a töltés. A LED sem világított, hogy áram alatt van. Semmit nem csinált. Aksi nélkül sem indult. A töltőn 19,5V-ot mértem, amennyinek kell lennie, elvileg jó. Régi masina, de így SSD-vel még alap dolgokra teljesen megfelel. Szervizbe nem akarom vinni, mert ldrágább lenne a javítás, mint maga a készülék. Ha valakinek van ötlete, akkor írja le. Köszi2022. szept. 15. 07:34
2/10 A kérdező kommentje:
Ha nincs más, az lesz:))
2022. szept. 15. 07:51
3/10 anonim válasza:
Tudjuk, két éve raktál bele SSD-t.
A gépet nem, tudjuk távjavítani, te sem értesz hozzá, így marad a szerviz.
Kérsz egy bevizsgálást, és annak az eredménye alapján mérlegelhetsz a továbbiakról.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak így hirtelen? Nekem is megfordult a fejembe.
2022. szept. 15. 12:38
6/10 anonim válasza:
Nekem a tabletben egyik pillanatról a másikra halt meg a wifi
7/10 anonim válasza:
Meg kellene nézetni, de az alaplap helyett szerintem az áramellátást nézném meg. Jó a töltője? Jó az akkuja? Valamelyik biztosan hibás. Van egy Thinkpad x201-esem, Windows 7-tel és ma is gyorsan és jól működik, egy kis hibával. Ugyanis az akkuja rossz, alig félórát bír. Ha nem veszem észre ezt, kikapcsol, se kép, se hang, teljesen halott.
8/10 anonim válasza:
Nekem a 6 eves laptopom akkuja teljesen kuka es ki se lehet szedni
9/10 A kérdező kommentje:
Aksival 2-3 órát is el van, de aksi nélkül sem indult be. Töltőn van feszültség 19,5V.
2022. szept. 16. 07:42
10/10 anonim válasza:
8-as: az a legrosszabb, ha nem kivehető az akkuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!