Laptop töltése de hogyan? Első laptopom
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eddig asztali gépet használtam most kaptam egy hp laptopot. Végülis a márka remelem mindegy mert nem is ertek hozza. Nos be dugtam a tolto kabellel megy,ha kihuzom kikapcsol a laptop. Én csinalok valamit rosszul? Vagy hogy kell ezt tolteni? Meg most lett bekapcsolva ezért nem értem hogy mizu. Most kikapcsoltam de narancssargat világít a toltonel. Ezekben van akkumlator? Vagy ott hátul kell állítani valamit rajta? Mármint van két pöcök amivel kijön egy hosszú valmi.. :D szóval hogy töltsem fel úgy hogy ha kihuzom akkor is menjen a gép? Meg egyszer azt írta ki alul a gép 255% de nem értem.2022. szept. 14. 21:17
1/11 anonim válasza:
Dugd be a töltőt a konnektorba, másik végét a laptopba és hagyd úgy.
Reggelre mondjuk feltöltődik.
És akkor már használhatod is.
Bár valami nem gömbölyű, ha új.
Nem szokták lemerülve eladni..
4/11 A kérdező kommentje:
Fel volt töltve de lemerült aztán bedugtam és ott nem stimmel vlmi
2022. szept. 14. 21:39
5/11 anonim válasza:
Hallod menj át ehhez a kérdezőhöz, ráz a mosógépe. Ráteszed a laptopot és amig kimos, addig fel is töltúdik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Amúgy meg vattafakk van? 255%??
Használt gépet kaptál?
6/11 A kérdező kommentje:
NehRagudjatok. Lány vagyok. Nem ertek ehhez. Új elvileg.:)
2022. szept. 14. 21:51
7/11 Ypszilon1980 válasza:
255% az fincsi. Kitől kaptad? Új a cucc vagy használt? Töltsd kikapcsolt állapotban. Amúgy nyugi ezek úgy vannak megoldva, hogy bedugod és tölti, már ha nem rossz a töltő része vagy az akksi benne. Voltak régen olyan laptopok amikből ki lehetett venni az akkut, a mostaniak nem tudom mind beépítettek-e, de ha 1 órát van bedugva és a kábelt kihúzva azonnal kikapcsol, akkor nem jó, csak bedugva tudod használni.
8/11 Ypszilon1980 válasza:
Amúgy nekem a régi laptopom volt olyan, hogy 2 pöcök volt, amit elhúzva kijött az akku, de ha visszaraktam, akkor az egyik nem kattant vissza, manuálisan kellett visszatolni zárt állásba, addig nem töltötte, és ez sajnos ahogy a gépet húzogattam az asztalon, magától is sokszor nyitott állapotba került.
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg meghalt az akku, talán tudták is, vagy nincs is már benne (ha hátul látható "rés" van). Ilyenkor csak hálózatról tudod használni, tehát működés közben ne húzd ki a konnektorból. Egy új akku átlag 20 ezer Ft.
10/11 anonim válasza:
Az a hosszú valami azaz aksi, a kèt pöcökkel tudod kivenni. Tedd vissza az aksit ès töltsd pár órát. A narancssárga led azt jelenti hogy töltődik. Ha kialszik vagy átvált fehèr színre akkor feltöltődött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!