Ilyen esetben van még rajta garancia?
Tavaly júliusban vettem egy fülhallgatót, ami aránylag hamar meg is adta magát, ki lett cserélve, szeptember végén kaptam meg a cserét.
Viszont most a csere is megadta magát, érvényes még a garancia, vagy júliustól számolják?
"Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában."
#4 meglepő, de egy teljes áron kb 30000-es Huawei fülhallgatóról van szó, én akciósan szereztem be
a tartalék fülhallgatóm egy kicsit gyengébb, de szintén Huawei fülhallgató, ezt probléma nélkül használtam, és ilyen esetekben használom is, a leadott mentségére szóljon, hogy pár napja volt hátra az egy évből, így ha a jó oldalát nézzük, ezek szerint lesz rá újabb egy év garancia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!