NCore-ról letöltött film lejátszása hogyan?
Sziasztok, a héten sikerül szereznem nCore fiókot éstöltöttem is le filmet, a qBittorrent segítségével. De a letöltés befejezte után nem tudom elindítani a filmet.
Mikor megnyitom a letöltések mappát (ahova mentettem a letöltött fájlt) csak egy mappa van benne további 3 mappával és azokon belül különféle formátumok.
Kérdésem a következő lenne, hogy ilyenkor mit kell csinálni?
U.i.:elnézést a tudatlanságomért, de tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
Válaszokat előre is Köszönöm
Mi az a különféle formátum?
Valószínűleg mp4 vagy mkv.
Ha nem szeretnél codecet telepíteni, akkor töltsd le a VLC lejátszót, az vinni fog mindent!
"benne további 3 mappával"
Találgassunk? video_ts ..?
#4 Na, ez eszembe se jutott, hogy esetleg DVD formátumban töltötte le :'D
Azt mondjuk bármelyik player lejátssza, csak érdemes a menüből megnyitni.
Gom Player szintén mindent isejâtszik.
Az nem lehetséges,hogy még be is van caomagolva a letltött cucc?Mert ebben az esetben még egy WinRar rádférne.
Szóval egy Blu-ray lemez tartalmát töltötted le.
Sok értelme nincs szerintem...
Ha simán nem nyitja meg a VLC (Open disk / Blu-ray), akkor:
https://www.youtube.com/watch?v=B0BCdozu2ug
Vagy tölts le egy normális rip-et helyette!
Esetleg egy tipp, hogy hogyan tudnám 21:9-ről 16:9-re (számomra jelen esetben teljesképernyőre) "zsúfolni" vagy nyújtani a képarányt?
Megtaláltam a VLC-ben ezt a lehetőséget, de csak oldalra nyújta szét a képet, fent, illetve lent ott marad a fekete sáv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!