Kaptam egy Amazon Kindle PaperWhite 5 (2021) 8 GB ebook olvasót,eddig soha sem használtam ilyesmit. Hogyan lehet kikapcsolni a Wifit? Szükséges egyáltalán ha nem rakok fel már könyvet?
Beállításokba ki lehet iktatni azt látom,de olyasmi nincs mint a tabletteknél,hogy ne kelljen újból beírni mindent? (jelszót pl...)
Illetve érdemes kikapcsolni a készüléket használaton kivül?
"Illetve érdemes kikapcsolni a készüléket használaton kivül?"
Minden készüléket érdemes kikapcsolni használaton kívül.
"Persze,de most is sok mindent olvastam..."
Az interneten aztán lehet sok mindent olvasni. Hülyeséget és tudományos tényeket egyaránt.
"azt állítják ebook olvasót nem szükséges mivel a fogyasztása sem "olyan" mint egy tablet és társainál..."
Úgy csinálod, ahogy karod.
De nem érzed ebben a böszmeséget?
Megpróbálok rávilágítani:
A modern autót nem szükséges leállítani ha leparkolsz aznapra, mert a fogyasztása alapjáraton nem "olyan" mint egy tartályhajónál és társainál (pl. repülőgép hordozónál).
Valójában nem az a kérdés amit a mondat állít hogy szükséges-e lekapcsolni, hanem az, hogy szükséges-e bekapcsolva hagyni.
Ha nem szükséges bekapcsolva hagyni, akkor kapcsold ki!
Miért? Mert NEM szükséges hogy üzemeljen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!