A Huawei telefonok / tabletek hogyan Android-alapúak, ha egyszer elvették tőlük az android-támogatást?
Figyelt kérdés
most ezt nem értem akkor.
android van rajtuk vagy sem? vagy mennyiben hmás, mint egy Lenovon az Android rendszer?
pl:
2022. szept. 3. 13:51
1/5 anonim válasza:
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
android az nyilt linux alapu rendszer nem veszik el senkitol
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
mast hasznal az iphone is pl. azon sincs google play aruhaz
4/5 A kérdező kommentje:
na de egy időben az volt a gondjuk, hogy majd nem tudnak telefonokat gyártani. mármint működőképes telókat. az iphone más téma persze, az egyértelmű. de nem hiszem h az iphone átadná használatra az IOS-t a Huaweinek ...
2022. szept. 3. 14:59
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 csak mondtam hogy az se a Playt hasznalja miert kellene ios?
most irtuk le magat az androidot ez nem erinti
csak a kulso alkalmazasokat
de mivel van sajat megoldasa mint applenek (tehat ilyen peldanak hoztam fel) ez miert lenne problema?
valakik szeretik a google play t megszokas miatt ezert feltek elsosorban, meg mert kezdetben sok megszokott alkalmazas meg nem volt elerheto HMS re
viszont rengeteg mas keleti meg kinai gyarto van, huawei telo fronton korantsem letszukseg
komolyabb gond az hogy rengeteg mas eszkozuk is van a vilagban es ezek is tiltolistasak lettek
rengeteg penz levaltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!