Hol lehet kapni szíjakat nyomogörgőket az alábbi VHS videomagnókhóz?
Philips VR550
Sony SLV-SE10EG
Pacific PV619
Samsung SV-261GX
Tudtok küldeni alkatrészeket hozzá?
Fontosak a VHS-ek, haverom küldeni fog 200 db kazettát digitalizásra hogy majd felrakja a régi meséket ncore-ra amik nincsenek fent a neten.
Philips volt javítva pár éve de teljesen nem sikerült meg csinálni mert még a hibái még maradtak csak ritkábban van már, de tavaj lett meg kettő hibája, gondoltam vissza vinném akkor együtt.
Magyarországon kellene csak találni hozzájuk alkatrészt.
1
Meglepődnék, ha bármi lenne kapható a kínálatból-görgők, mert évek óta nem gyártanak és ami megmaradt, az az állásban kuka lett...., de tévedjek:)
2
A digizés dvd minőségben 720x576-ban szokás vhs vagy svhs esetén....cumi:)
4
A sima vhs (csupa kisbetűvel) legfeljebb 250 sor, az svhs se éri el a 320 soros felbontást (de ilyen műsoros kazetta nincs), úgyhogy az 576 mindenképp felskálázásnak minősül.
5
Mivel lehet már gyönyörű minőségben digizni, amiről meg nem mondod vhs keletkezését, így majd dvd lemezként tölti fel...na, ennyi...ne szenvedj már...
"Vagy felskálázod FHD-re..?"
Úgy fogja megcsinálni, hogy lesz körülőtte egy vastag fekete keret 😂
Philips DVDR3480 DVD felvevővel lesz csinálva.
Akkor mit javasoltok a VHS videomagnókal kapcsolatban?
Philips VHS sajnos nem sikerült hiba mentes re javítás, pedig sajnálom mert régi emlék és akkor jártam ki a 8 osztályt, középsúliba jártam sokat vett fel nekem sorozatokat éjjel nappal.
Jó tuner kártya pc-be, ami hardveresen digiz mpg2-ben 6e bitrattel.
Vhs-ből egy tbc-s jvc-panasonic vagy külön egy time base correktort.Nélküle sokszor remeghet a kép széle, ez kijavítja.
Mondjuk utólag is lehet egy progival, de már nem emlékszem a nevére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!