Adott két smart tv. Az egyik Grundig a másik Blaupunkt. 2020. évi tv készülékek. Csupán a Netflix érhető el. A HBO go pl. vagy a Disney + miért nem?
azok akkor sima Android TV -k ha jól gondolom.
Android áruházban ha nincs akkor a TV készülékkel nem kompatibilis.
HBO -t lelőtték a legtöbb TV ről. Átalakítás után újabb átalakítás, aztán ki tudja mi van, én nem tudom és akarom követni meg figyelni.
Disney nem rég óta elérhető, nem tudom milyen feltételei vannak az applikációnak. SW és HW tekintetében hogy elérhető legyen.
Az egy dolog hogy te 2020 -ban vetted de valójában mikori modellek...
Másodvonalbeli TV -k szóval nem tudom meddig van support de ha valóban 2020 modellek azért az alapokat ismerniük kéne.
Keress rá a neten a TV modellszámokkal hogy mi újság.
Végső esetben Google chrome cast TV okosító, bár az ua elvileg mint ami a TV ben van vagy TV ben kéne lennie majdnem.
Nem fejlesztek TV-re de gondolom a netflixre és youtubera ráhúznak egy HTML viewert a gyárban. A youtube tv felülete el is érhető valamilyen linken keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!