Olvasási élményt nagyon zavaró és a látványt feleslegesen rontó vaskos kávákat ("széleket") NEM használó E-Book Readert szeretnék végre már látni. Mely modellek felelnek ennek a szempontnak meg? Ha nincs ilyen, melyek azok melyeknek a legvékonyabb...
...a lehető legvékonyabbak az oldalsó kávái?
(Mielőtt valaki indokolatlanul megjegyezné: nem számít semmit, ha másokat nem zavar a vaskos káva. Én még a monitorok, tv-k és mobilok közül is káva-menteseket választottam, mivel ezek sokkal jobbak, ezért eddig is vagy csak ilyen, vagy vékony kávával rendelkező megjelenítőket preferáltam.
Nem véletlenül.)
Ugyanakkor ha (még!) nincs ilyen majd teljes képernyős olvasó, jöhet a válasz: ha más típusú megjelenítőknél elérték a teljes káva-mentességet, vagy minimum az egészen vékony elviselhető-szintű kávákat, akkor E-Book Readereknél miért nincs még ilyen kívánatos és szép megoldás? Hogy csak a könyv legyen látható, semmi más!
"Megint egy tipikus megválaszolhatatlan kérdés, amikor a kérdező előre kizár minden értelmes választ, tökéletes bizonyságát adva saját értelmetlenségének."
Te mi a bánatról beszélsz? Nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni? Tökéletesen megválaszolható a kérdés, ha ismersz ilyen e-book olvasót, vagy ha tudod, hogy nincs a feltételeknek megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!