Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen láda való sedan autóba?

Milyen láda való sedan autóba?

Figyelt kérdés

Sokáig volt hatcback autóm volt benne egy dupla nyomós 1200w zárt láda, vettem egy nagyobb sedant de ebbe nem úgy szól mit ahogy kéne ezért eladtam a ládát.

Milyen láda való egy sedánba, melyiknek van jobb hangzása? Zárt vagy bass reflex… 424literes a csomagtartó

2022. aug. 14. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De tudjuk, hogy mennyi a 2x600W RMS ha az valóban kijön egy cuccból. Bezárunk egy autónyi méretű szobába beküljdük a 2x600W-ot és ha nem hányod össze megad fél órán belül, és fél óra után is hallasz bármit akkor beszélhetünk tovább. Annak idején az első kis diszkóban ahol dolgoztam 2x400W volt és volt, hogy 100 fő volt bent a parketten. És bőséggel elég volt.
2022. aug. 15. 11:00
 12/17 A kérdező kommentje:

De basszus ha van 1200wattod azt kötelező csumára kihasználni?

Azthiszed úgy megyek vele mindig hogy csumára van tekerve?

Egyszerűen csak azért van ekkora mert ez legalább erőlködés nélkül kiadja szép tisztán a 20-hz-s zenéket

2022. aug. 15. 12:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Na de lezártam mert nem jó emberek közt kerestem megint a választ
2022. aug. 15. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Érzékenysége miatt kell a 600w a meghajtáshoz is. Azért némely esetben 15-20dB különbség is van. Nem érdemes idekeverni a PA szetteket két más világ mint úgy felhasználásban is. Szerintem 1db 15" kellene neked jobb érzékenység - relatíve könnyebb hajthatóság végett.
2022. aug. 15. 12:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Na de lezártam mert nem jó emberek közt kerestem megint a választ"

Ez nem válaszkeresés volt, maradjunk annyiban. Itt önigazolásnak hívják. Azaz virtuális buksi simogatás, megértő és együttérző bólogatások közepette.

2022. aug. 15. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

„Haver nekem tellik rá, ez az egyik 2x 600w rms ami nem kínai és amúgymeg az utolsónak üzenem neked nem mindegy hogy nekem mekkorát szól te nyomorult?”

Azt sem tudod mi az, hogy RMS. Azt hiszed, hogy, ha neked telik rá, akkor vagy valaki? Hát nem, egy nagyképű senki vagy. Nekem aztán mindegy, neked lesz idő előtt maradandó halláskárosodásod, de nekem ez is mindegy. Aztán mikor majd észreveszed magadon akkor már hiába okoskodsz. Amit te „zenének” nevezel, azok csak ritmikus zajok.

Ez a technika, nem a te autód:

https://www.youtube.com/watch?v=ToWBFZVK9ms

6400 kW, max. sebesség 230 km/h, hol van ehhez képest a te ócska bádogdarab autód? Sehol.

2022. aug. 15. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani a krumplisat, az szedánba pont jó.
2022. aug. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!