Van egy lassan 10 éves lg smart tévénk. Sajnos mostanában a wifire is nehézkesen kapcsolódik, a youtube pedig már egyáltalán nem működik rajta, megnézek egy videót és lefagy.
Visszállítottuk gyárira, lefrissítettük, nem lett jobb. A netflix és a tv műsor még simán megy rajta.
Lehet még valamit tenni, vagy vegyek újat?
2022. aug. 9. 09:38
1/7 anonim válasza:
Okosítót vegyél, a tv maradhat.
2022. aug. 9. 09:51
2/7 Morzsi007 válasza:
A TV funkciók működnek. Az okos funkció k egy idő után elavulnak, nekünk már vagy 5 éve a Youtube sem indul el az LG TV-nken. Nincs támogatás, frissítés.
Ez miatt nem kell feltétlenül újat venni. Jobban jársz egy 30-40000 Ft-os médiaboxszal, lehátszóval, mivel azok jobban bírják az évek múlását, gyorsabbak, mint az okos TV-k rendszere.
Így újra lesz net, wifi, Youtube és filmeket is lejátsza.
3/7 anonim válasza:
Ha képet ad, akkor nem kuka. Köss rá egy tévéokosítót, sokkal olcsóbb és remekül teszik a dolguk. De a modern BD lejátszókban is van már YouTube és Netflix.
4/7 A kérdező kommentje:
Ilyen okosítót hol tudok venni és mennyibe kerül? Nem hallottam még róla.
Ha a gyártónak írok, van esély rá, hogy küld frissítést?
2022. aug. 9. 09:56
5/7 anonim válasza:
10 éves készülékre szerintem már nincs support. A YouTube átállt VP9 kodekre, ami egy 10 éves készülék számára nagyon izzasztó, egyszerűen nem bírja. Az én 7 éves Samsungom is éppencsak elviszi, ha elindul a videó a navigációra 1-2 másodperc múlva reagál csak, de legalább a videó megy, az élvez prioritást.
2022. aug. 9. 10:01
6/7 anonim válasza:
Régebbi gyártású, de vadonatúj Panasonic 4K-s, 3D tévém van. Pár hét után feladta a harcot az internettel való kommunikációban (konkrétan kikapcsol állandóan), de engem ez nem zavar nagyon. Médiaboxot használok, és ahogy fent is írták, az mindent megold gond nélkül. Sokkal kevesebb gondom van vele, mint másoknak egy film (vagy zene) lejátszásakor. átvisz minden hangot, minden feliratot és minden videóformátumot 99,9%-ban és nincs fizikai korlátja a fájl nagyságának. A TV készüléket kizárólag monitorként használom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!