Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Alzánál felbontott terméket...

Alzánál felbontott terméket mennnyire éri meg megvenni?

Figyelt kérdés
Oké, hogy olcsóbb, de valaki már felbontotta, és mennyire tudom, hogy meddig használták? Kibontották, és úgy döntöttek, hogy mégsem, vagy addig használták, amíg a garancia érvényes? Ezt honnan tudom? (fejhallgatóról van szó)
2022. aug. 3. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Online vásárlás esetén 14 napon belül lehet visszaküldeni a hibátlan terméket, tehát legfeljebb ennyi ideig használták.

Amennyiben garanciális kifogás miatt cserélték a terméket, akkor azt csak refurbished-ként forgalmazhatják újra, nem bontottként.

2022. aug. 3. 20:45
 2/7 grafno ***** válasza:
Nálam is volt már, hogy mast kaptam a terméktől mint amire számítottam. Pl fejhallgató halknak tűnt uh ment vissza a feladonak. Akkufuroval nem lehetett egy normális lyukat sem fúrni. Van hogy mást küldtek stb. Ha jelentősen olcsóbb akkor vedd meg nézd meg jó e ha nem küldd vissza. Igaz nálunk ingyen van a rendelés és visszakuldes is.
2022. aug. 3. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Alzáról én már abszolút nem rendelnék! Egyszer tettem csak, akkoris ráfaragtam: az leírás szerint is teljes új, bontatlan termék volt, karácsonyi ajándék lett volna, és az illető kibontva szembesült vele, hogy sérült és használhatatlan! Így érkezett, utána 2 hét hercehurca, mire visszavették és visszafizették a pénzt!
2022. aug. 3. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A felbontott és a használt termék is más. Úgy tudom, hogy Alzánál ez 2 külön dolog,de ahol leírja a terméknél, hogy felbontott, ott infóba ki is írja, hogy az mit jelent pontosan és milyen szabályok vinatkoznak rá. Alzánál voltak nekem is gondjaim, eddig mindent azonnal visszavettek, amikor visszavittem.
2022. aug. 4. 06:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer vettem okosórát. Karcos volt, visszavittem.
2022. aug. 4. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Ja, igen én könnyen vagyon a visszevitellel, 10p az alza központ nekem.
2022. aug. 4. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Olyat csinálhatok hogy veszek egy újat, amit visszaküldök, aztán újra megveszem, de olcsóbban, mert felbontottnak számít?
2022. aug. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!