Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem ismeri fel a tv a...

Miért nem ismeri fel a tv a pendrive-ot?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy igen vannak már ilyen kérdések. De nem segítettek.

Folytassuk ott, hogy eddig tökéletesen felismerte majd egyik napról a másikra már nem.

Folytassuk ott, hogy eddig 2 partició volt a pendrive-on (128 gb) és mind a kettő NTFS volt. Még úgy is lazán felismerte. Gondoltam hogy kaphatott valami frissítést a tv ezért töröltem a particiót. Úgy sem ismerte fel. Aztán fat32-re formáztam le a pendrive-ot és még úgy sem ismeri fel. Hát én már nagyon ideges vagyok. Mi az ördögért nem ismeri fel?

Hitachi tv ha ez számít hogy milyen márka.

2022. aug. 3. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Más gép felismeri?

A tv okos tv, android? Ez esetben kipróbálnám másik Androidos eszközzel

2022. aug. 3. 01:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Az fura, hogy magától változott meg... csak gyenge tippek:

GPT vs MBR particók (partíciós tábla)? Lehet, hogy csak az egyik fajtát kezeli (a feltételezett TV szoftver frissülés óta)?

Más ötlet: Próbálj meg valamilyen "Linuxos" fájlrendszert (valami régit, pl. ext2). Esélyes, hogy a TV is valamilyen Linux-kernel alapú szoftverrel fut, talán jobban fekszik neki...

2022. aug. 3. 01:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Persze másig gép felismerte. Még a telefon is felismerte. (csúsztatható a csatlakozó, egyik fele usb a másik fele usb c)

A tv okos igen, nem tudom milyen operációs rendszer van rajta, de nem android, az biztos.

Végül megoldottam a problémát úgy, hogy az egész tv-n csináltam egy visszaállítást. Nem tudom mi a fene baja volt de most jó..

A következő problémát már az okozta hogy mivel fat32-re formáztam a pendrive-ot ezért egyszerűen 500+ MB-nál nagyobb fájlok nem mentek fel (még akkor sem ha a gép érzékelte a 128 gb-ot)

De azt már könnyen megoldottam. Egyszerűen vissza formáztam ntfs-re.

És az alapbeállítás visszaállítása óta az ntfs fájlrendsert is felismeri (újra) a tv.

2022. aug. 3. 01:59
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
100%
Okosan megoldottad.
2022. aug. 3. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!