Érdemes most ps3-at venni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy vegyek konzolt!

1.most 1 ps2 és 2 év mulva egy ps3?

(nem biztos, hogy ha megveszem a ps2-őt akkor meglenne a ps3 ra, a ps2 ra biztos meglenne mostanába)

2.várok 2 évet és akkor egy ps3?

sz.tetek hogy legyen?

2010. szept. 22. 18:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

17:01

1. Ezt neked kell eldönteni! Szerintem igen!

2. Hát nem a legszebb! Ha nincs othhon LCD TV, de van LCD monitor, kösd rá arra!

3. Lehet rajta netezni, csak kaki a böngészője és sokszor kifagy!

De pl. videókat nézni, leveleket írni stb. tehát ilyen alapvető dolgokat tudsz! ;)

De ettől nem lesz PC!

2010. okt. 31. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző:

szerintem jobb egy nagyobb tv-n játszani aminek szarabb a minősége, mint egy kisebb monitoron aminek jobb.

Bár még nem próbáltam monitoron játszani, de azért mégis jobb egy kanapén/fotelen/bármiben elfeküdve játszani, mint egy székben a monitor előtt

2010. nov. 6. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Aha,értem..:))

hat a nappaliban van egy hd ready-s tv-nk.csak ps3mat azert akartam inkaab venni,mert h van rajta net..es a haverom azt mondta h ugyanolyan rajta a net mind pc..

de akkor ez nem igaz,ugyye?

2010. nov. 13. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Is-Is!

Az alapvetö dolgokat meg tudod csinálni (én is most PS-röl írok :D )!

2010. nov. 13. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:

:O igeen?

és mondjuk ha akarnak tudnak rajta facebookozni,vagy filmeket nezni neten,es chatelni is?

2010. nov. 13. 17:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Facebook, online film megy (mármint youtube+redtube biztos megy, akkor a többi videómegosztó oldalnak is működnie kell), de a chat az nem valószínű.

Ps3-ba van alapból beépített chat, de az csak ps3-ps3-mal tud beszélni, nem olyan, mint a chat.hu (ami szerintem nem működik).

Tehát azért lehet rajta netezni, de jobb a gépen.

És mivel joystick-kal szar kiválogatni a betűket egyesével, ezért gondoltam szólok, hátha nem jönnél rá, hogy ha usb-s az egere és billentyűzeted, azt is használhatod. Ha vezetélnélküli van azt is gondolom lehet, mivel bluetooth van benne.

2010. nov. 20. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
okéé,koszi a választ!!
2010. nov. 21. 07:24
 18/20 anonim ***** válasza:

És még annyit szeretnék,hogy most karácsonyra vettem egy xboxot,és nem tudom,érdemes lenne venni egy full hd-s tévét?

Mert amim van az csak HD Ready,tehár nem tudok jáccani 1080p-ben...

Vagy az xbox/ps3 nem is képes felmenni az igazi 1080p-s felbontásra?

Mert a játékok hatulján ott van,hogy HDTV felbontás:720p,1080i,1080p

Márcsak azért kérdem..

Kérlek írjatok,mi a véleményetek,szivesen meghallgatom.:-)

2010. dec. 26. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Általában 720pben renderelik a játékokat, van amelyiket ennél kisebb felbontásban.

1080pre csak felskálázza a box vagy a ps, én azt mondom, hogy csak ezért ne ruházz be egy tv-re.

2010. dec. 28. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem hogy mi az hogy csak felskálázza?

És akkor miért van a játékok hatulján az 1080p-s felbontás....??

Ezzel nem vagyok tisztaban..

Meghogy a PS-n a böngésző nem olyan mint PC-n,miért mit nem tudok PS-n csinálni neten amit viszont PC-n igen??

Ja és hogy sokszor lefagy a böngészője,a múltkor voltam a haveromál,és hát mitmondjak,nem vettem észre hogy lefagyott volna a gép,pedig nem 10 percet neteztünk rajta...

És ha netalán lefagyna a PS,a böngészőre nincs valami frissítés,ami azt megakadalyozná?

2010. dec. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!