Igaz hogy a hangerőszabályzós fülhallgatók egy idő után recsegnek?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy fülest(akg k 315)és van rajta hangerőszabályzó.azt olvastam hogy az ilyen fülesek hamar recsegni kezdenek, igaz ez?2008. dec. 20. 21:31
1/8 anonim válasza:
én is úgy vettem észre,de csak addig recseg,amíg állítgatom a hangot.ha beállítottam,akkor tökéletes.szerintem a tekerőgomb porosodik be,vagy kopik ki.
2/8 anonim válasza:
Igen, nekem is ugyanez a tapasztalatom.
3/8 anonim válasza:
hát nem tudom... nekem már 4 éve megvan a fülesem de nem recseg hangositásnál meg úgy egyáltalán.. (Panasonic SBC HP250-es (6m kábellel:)))
4/8 A kérdező kommentje:
hát igen gondolom márkától is függ, mondjuk amilyen neked van az már fejhallgató, de szerintem egy akg minőségi cucc.ja és az első két válaszaló ha ezt olvassa akkor írja már meg hogy nekik milyen márkájú a fülhallgatójuk.
2009. jan. 4. 12:17
5/8 anonim válasza:
első vagyok.
Thomson,és vezeték nélküli.
van egy Sony-m is,de az 3méteres vezetékes,és nincs hangerőszabályzója,a tévé távirányítójával üzemel :)
6/8 anonim válasza:
3nak: a Panasonic SOHA nem gyártott SBC HP250 típusú fülhallgatót.
7/8 A kérdező kommentje:
igen az philips, gondolom elírta:D ja és kösz a választ az első küldőnek:D
2009. jan. 5. 16:41
8/8 anonim válasza:
jah.. bocs.. keverem etz a 2 márkát.. de nagyon:D a hifim panasonic:) azzal kevertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!