Milyen 2.1 hangprojektor ajánlott ehez a tv-hez?
Internetes kapcsolat mindig a kábeles a jobb. Ez nem kérdés.
Vannak funciók amik nem működnek sajnos kábelen amihez azonos wifi -n kell csatlakozni. pl telefon tükrözése a TV re.
2.1 Hangprojektor. A jobb TV -k hangja elég jó ma már. Ezt a márkát még csak nem is ismerem.
El kell dönteni mi a keret. Az van hogy az ilyen hiper olcsók azok néha alig jobbak vagy még azt se tudják mint a TV.
Meg kell nézni mi az a hely ami rendelkezésre áll, és azt is mi az igény.
Hang projektorok jók, de átütő élményt nem szabad várni tőlük. Minden trükköt bevetnek de... hát na.
Illetve vannak a 2.1 hangszórók, és a hangprojektorok ami nem ugyan az. Érdemes tisztázni. Van olyan hangprojektor amire ráírják ezt hogy emulálja az egészet meg van amihez van mélynyomó. Na meg vannak a sima 2.0 hangszóró szettek.
Hát azoktól sajnos nem lesz jelentősen jobb a hangja. Szerintem, tehát szerintem 150k alatt nem kapsz akkora előre lépést hogy érdemes lenne elkölteni a pénzt.
Ez az én egyéni véleményem persze, és eleve aktív stereo azaz 2.0 párti is vagyok :)
Én ezt vettem végül is:
A keretedbe nem fér bele, de bárkinek tudom ajánlani, ha valami nem túl drága, kis helyigényű kompakt hangrendszerre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!