Milyen 2.1 hangprojektor ajánlott ehez a tv-hez?

Figyelt kérdés
dyras bl-43uw12eu
2022. júl. 18. 15:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem van hogy mivel érné meg csatlakozni a netre tv-vel? Wifi vagy Lan? Jelenleg Lan-al vagyok.
2022. júl. 18. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Internetes kapcsolat mindig a kábeles a jobb. Ez nem kérdés.

Vannak funciók amik nem működnek sajnos kábelen amihez azonos wifi -n kell csatlakozni. pl telefon tükrözése a TV re.

2.1 Hangprojektor. A jobb TV -k hangja elég jó ma már. Ezt a márkát még csak nem is ismerem.

El kell dönteni mi a keret. Az van hogy az ilyen hiper olcsók azok néha alig jobbak vagy még azt se tudják mint a TV.

Meg kell nézni mi az a hely ami rendelkezésre áll, és azt is mi az igény.

Hang projektorok jók, de átütő élményt nem szabad várni tőlük. Minden trükköt bevetnek de... hát na.

Illetve vannak a 2.1 hangszórók, és a hangprojektorok ami nem ugyan az. Érdemes tisztázni. Van olyan hangprojektor amire ráírják ezt hogy emulálja az egészet meg van amihez van mélynyomó. Na meg vannak a sima 2.0 hangszóró szettek.

2022. júl. 18. 15:35
 3/7 Salx Narval ***** válasza:
Én is kicsit karcsúnak ítéltem a TV hangját ezért szépen nekiálltam egyre jobb minőségű hangrendszert kiépíteni. Első nekifutásnak abból ami volt, aztán vásárolni kezdtem ezt-azt, majd kölcsönkértem kipróbálásra a haverjaim cuccait.:D Végre összeállt a dolog és hátradőltem mint az Úr a hetedik napon, akkor jöttem rá, hogy engem gyakorlatilag szörnyen idegesít az 5.1 és egyáltalán a mai filmek túlmaszkírozott hangzásvilága. Szépen visszabontottam mindent 2.0 közepes minőségű aktív hangfalra.:D Érdemes fordítva csinálni, nem úgy mint én bolond fejjel küszködni a nagy semmiért. Nyilván aki szereti annak nem elvesztegetett idő és pénz de ehhez tudni kell mik az elvárásaink TV nézés közben.
2022. júl. 19. 07:57
 4/7 anonim válasza:
Nekem Logitech Z333 2.1 aktív hangrendszerem van, csak ajánlani tudom, legjobb ár-érték arány
2022. júl. 19. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olyan 40-45ezer körül gondolkodom.
2022. júl. 20. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát azoktól sajnos nem lesz jelentősen jobb a hangja. Szerintem, tehát szerintem 150k alatt nem kapsz akkora előre lépést hogy érdemes lenne elkölteni a pénzt.

Ez az én egyéni véleményem persze, és eleve aktív stereo azaz 2.0 párti is vagyok :)

2022. júl. 20. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ezt vettem végül is:

[link]

A keretedbe nem fér bele, de bárkinek tudom ajánlani, ha valami nem túl drága, kis helyigényű kompakt hangrendszerre vágyik.

2022. júl. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!