Melyik digitális fényképező gépet érdemes venni 20 ezer Ft alatt?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 17:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem Nikon L16, L18 de akkor már inkább ajánlom a fuji s5800-at ,igaz 30ezer ft de nagyon megéri az a plusz 10000Ft
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Azt még hozzá fűzném ,hogy láttam a a Fuji A850-t akcióban 17.990-ért. Sajnos nem tudom ,hogy az általa készített képekböl milyen minőségű papírképet készítenek?
2008. dec. 20. 18:05
3/8 anonim válasza:
Samsung S760-> én imádom az enyémet, nagyon egyszerű kezelni,elég sok funkciója van és szép képeket csinál!!!19990Ft-ért szokták adni-általában...
4/8 anonim válasza:
20 ezer alatti digitális gép, kb játékszernek jó. ez nem vicc.
5/8 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval abszolút nem értek egyet!!!lehet h.20.000 alatt nem tud annyit egy gép, mint egy 60.000-es de ha mindennapokra,laikusnak,nem profi célra keres gépet valaki akkor igenis megfelelő egy ilyen árkategóriájú is-tapasztalatból mondom.!!!-2.válaszoló-
6/8 anonim válasza:
Nem szidom a kisgépeket, de! ha ez elromlik, eldobhatod.
Nem éri meg javítani, mert 5.000 Ft-ért esetleg egy műanyag akksifedelet cserélnek ki Pesten.
7/8 anonim válasza:
Helló! Hyundai A9325-re esküszöm :D 17990Ft! 9 megapixel . Én akcióban 13330-ért vettem és olyan képeket csináltam hogy huh. Épp nemrég csodálkoztam hogy egy barátomnak megmutattam egy képet amit a kertből csináltam a naplementéről és azt mondta hogy ezt egy profi csinálta úgy kellett elhitessem vele. Szóval jó kis gép és OLCSÓ!
8/8 gábor_111 válasza:
SEMMILYET. EZT VEDD KOMOLYAN!!!!!!!!4 AZOK NAGYON GAGYIK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!