Kell új fejhallgatót vennem, vagy elég csak egy csatlakozót?
Figyelt kérdés
Fejhallgatóm kábele elromlott. Viszont olyan hogy le tudom csatlakoztatni róla, így marad a fejhallgató, csak kábel nélkül, mert nincs ilyenem. Biztos a vezetékkel van baj mert látszik a törés. És ha vennék is újat akkor mennyi az esély rá hogy működőképes lesz vele? Olcsó fejhallgatóról van szó, itthoni használatra vettem csak.2022. júl. 13. 21:12
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen fejhallgatóm van, elég kábelt venned, utána szólni fog rendesen
2/7 anonim válasza:
elég a kábelt. Csak pont ugyanolyant vegyél! Másik kábelek lehet hogy máshogy vannak bekötve.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem láttam hogy árulják külön a kábelt hozzá. Holnap megnézem, de kevés rá az esély hogy pont ezt találjam.
2022. júl. 13. 22:44
4/7 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy úgy legyen bekötve a kábel mint a gyárija. Van 2-3-4 érintkezős jack kábel - gondolom az van neki - és azokon belül sem mindegyik csatlakozó ugyanúgy van bekötve, főleg ha van a cuccon mikrofon is...
5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha hülye kérdés lesz, de a 2 ( és a többi) érintkezős azt jelenti hogy csak 2 oldala van, 2 lyukba lehet csatlakoztatni? Láttam más fajtákat is. Vagy a fényes részén lévő csíkok? Ha a 2. akkor nem tudom, mert az egyik részén 2 van, a másikon 3. De mindkét módon szólt.
2022. júl. 13. 23:07
6/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem a tippelés közben írni, hogy nincs mikrofonja.
2022. júl. 13. 23:09
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Ha nincs mikrofon, akkor mindegy,csak a csatlakozó legyen ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!