Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a hangfalpár és mélynyomó...

Ez a hangfalpár és mélynyomó jó lenne otthoni zenehallgatásra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Egy kb. 4x3 méteres szobába.

2022. júl. 12. 05:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hisz erre acélra találták ki és árusítják. Bár a teljesítménye kissé soknak tűnik egy ilyen kis helyiséghez, de ha nincsenek szomszédaid...
2022. júl. 12. 06:03
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Kinek mi a "jó".
2022. júl. 12. 07:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte mélynyomó nélkül is tökéletes lesz
2022. júl. 12. 07:39
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
*szerintem
2022. júl. 12. 07:41
 5/24 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Zenére inkább mélynyomó nélküli sztereo hangfalpár ajánlott. Hacsak nem akarod berezegtetni az egész házat. Vegyél kicsit combosabb hangfalakat , pl hogy márkánál maradjunk, retrósabb, egyszerűbb kinézetű az Edifier R2850db aktív hangfalpár, viszont ezért a pénzért tesztek alapján elég komoly hangot kapni. külön erősítő hajtja a 3 hangszórót, elegendő teljesítmény. Youtube-on vannak komolyabb tesztek, összehasonlítások róla. Szép nagy mélyek vannak benne, zenére szerintem alkalmasabb, mint a belinkelt cuccok az adott keretből.
2022. júl. 12. 07:53
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Zenehallgatásra fölösleges mélynyomó.

Én ennyi pénzből használtan vennék jobb hangdobozt és erősítőt. Nagyságrendekkel jobb hangzást lehetne így kihozni.

2022. júl. 12. 08:29
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az 1700-as elég jól szól!

A mélynyomót meg nem tudod rákötni.

2022. júl. 12. 08:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Zenét zseb cincegőn keresztül a szoba méretű hangfalakig mindenen lehet hallgatni. Cél és az anyagi keret a lényeges.

Szólni azt fog. Mélynyomó minőségi zenéhez szükségtelen.

Előferdül hogy szoktak, az dübörgő zenéhez kell inkább.

Léteznek audiofileknek gyártott mélynomók is igen.

Edi egy budget kategóriában elfogadható darab. Sajnos kínai, ez a minőségére és a tartósságára vonatkozik. Azaz jobb mint a no name vackok, de ugyan úgy eladhatatlan miután megvetted. Budget ben szoktam javasolni akinek ez elégséges. Különben érdemesebb egy megbecsültebb hifi gyártótól venni.

12nm nem is olyan kicsi már, a helyiség méretéhez a hangszóró jó lesz ha ez a kérdés.

2022. júl. 12. 09:05
 9/24 A kérdező kommentje:

#2 Azért az ilyen henger alakú JBL bluetooth hangszóróknál meg ezeknél csak jobb, de amúgy csak extrémtechno-t akarok durrogtatni rajta itthon, azért gondoltam hogy veszek hozzá mélynyomót is.

Odafigyelősebb, komolyabb zenékre van fülmonitorom ami drágább volt mint ez a szett együtt, plusz hozzá a DAC, erősítő stb...

2022. júl. 12. 10:02
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
9. Ha techno a cél, akkor inkább valami 8"-os stúdió hangfalpárt nézzél.
2022. júl. 12. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!