Ez a hangfalpár és mélynyomó jó lenne otthoni zenehallgatásra?
Zenehallgatásra fölösleges mélynyomó.
Én ennyi pénzből használtan vennék jobb hangdobozt és erősítőt. Nagyságrendekkel jobb hangzást lehetne így kihozni.
Az 1700-as elég jól szól!
A mélynyomót meg nem tudod rákötni.
Zenét zseb cincegőn keresztül a szoba méretű hangfalakig mindenen lehet hallgatni. Cél és az anyagi keret a lényeges.
Szólni azt fog. Mélynyomó minőségi zenéhez szükségtelen.
Előferdül hogy szoktak, az dübörgő zenéhez kell inkább.
Léteznek audiofileknek gyártott mélynomók is igen.
Edi egy budget kategóriában elfogadható darab. Sajnos kínai, ez a minőségére és a tartósságára vonatkozik. Azaz jobb mint a no name vackok, de ugyan úgy eladhatatlan miután megvetted. Budget ben szoktam javasolni akinek ez elégséges. Különben érdemesebb egy megbecsültebb hifi gyártótól venni.
12nm nem is olyan kicsi már, a helyiség méretéhez a hangszóró jó lesz ha ez a kérdés.
#2 Azért az ilyen henger alakú JBL bluetooth hangszóróknál meg ezeknél csak jobb, de amúgy csak extrémtechno-t akarok durrogtatni rajta itthon, azért gondoltam hogy veszek hozzá mélynyomót is.
Odafigyelősebb, komolyabb zenékre van fülmonitorom ami drágább volt mint ez a szett együtt, plusz hozzá a DAC, erősítő stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!