Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UE43TU7022KXXH Samsung (okos)t...

UE43TU7022KXXH Samsung (okos)tv - n szeretném megjeleníteni az okostelcsimen levő (Xiaomi 11) fotókat. Hogyan tudom megtenni?

Figyelt kérdés
Összedugtam a 2 eszközt a telcsi töltőkábelével, és azt írta ki a tv, hogy (nincs) v. nem talált semmit.
2022. júl. 6. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Samsung okostelefon laptoppal összedugva nagyon hamar megtalálja. De tv-vel nem mindegy, melyikkel próbálod.
2022. júl. 6. 20:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!! - Asztali géppel/laptoppal nekem is működik....de még próbálkozom a tv-vel is.

Amikor összedugtam, nem adott fel olyan (választási) lehetőséget, hogy: forrás.....hanem csak az jelent meg a monitoron, hogy nem talált semmit....vagy nincs megjeleníthető tartalom...nem pedig úgy, mint amikor pl. pendrive-t csatlakoztattam a tv-hez....akkor/ott rá tudtam keresni a forrásokból a pendrive-re...és nézegetni róla pl. fotókat.

Most/mostanában nem vagyok a tv közelében, nem tudok most próbálkozni...nem az én lakásomon van

2022. júl. 7. 07:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami leírás nincs a tv-ről? Talán valamilyen kábel vagy valami kütyü kellene hozzá? Vagy egyszerűen nem lehet, ez is elő fordulhat.
2022. júl. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!