Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen elektromos gitárt/erôsí...

Milyen elektromos gitárt/erôsítôt/pedált ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kezdô vagyok, a budget ossz-vissz olyan ~50.000

Hasznaltan is jo, csak nem ertek hozzajuk, ezert magamtol nem mernek ugy venni (bar ujjonan sem)

2022. júl. 3. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Fender telecaster.
2022. júl. 3. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Az hol kerul 50.000ft ba😀
2022. júl. 3. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Erősítő mondjuk egy fender frontman 10g az relatív jó ár/érték, gyakorolni a lakásban jó lehet

Gitár meg igazából embere válogatja, ha újat veszel ne a legolcsóbbat, mert általában silány minőséget kapsz, akkor spórolj egy kicsit. Én kb 20k-ért vettem az enyémet használtan, kicsit kellett állítani rajta. De ki lehet fogni jókat.

De általános igazság hangszereknél, hogy nem árt kicsit többet ráfordítani.

Én 2x vettem meg a legolcsóbbat, két különböző hangszerről van szó, mindkét esetben kapartam a falat, hogy zörögnek a bundok, akármit csináltam, nem olyan szép a hangja stb.

És ezt nem egy cikkben/videóban látni, hogy profi zenészek vs legolcsóbb hangszer, és az eredmény nem olyan meggyőző.

2022. júl. 3. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

50ért akarsz venni 3 dolgot? Azt felejtsd el.

Pedálból amúgy a legolcsóbbak a Behringerek, de hát nem a legjobbak, bár működnek. Nézz körül a gsfanatic-on, ott vannak használt cuccok.

2022. júl. 4. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
A pedál nem annyira lenyeg, maga a gitar es az erosito jo lenne ha kijonne 50-bol
2022. júl. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!