Van olyan magyar műholdas tv szolgáltató, amelyiknél használható CI-modul?
Figyelt kérdés
A Direct One előfizetője vagyok most, de a kártyájuk párosítva van a kiadott Set Top Box-szal. Az új tévém meg alkalmas műholdas vételre, Common Interface is van. Inkább vennék egy modult, mint két cucc, két távirányító.2022. júl. 1. 10:16
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de ez a halálom nekem is. 21. század és ilyen baromságok, mint set-top-box..
2/6 A kérdező kommentje:
A Tv így gyakorlatilag monitorként funkcionál. A kábeltévénél nem kellett külön kütyü, és a csatornákat is kedvemre rendezhettem.
2022. júl. 1. 11:17
3/6 anonim válasza:
Pedig pont a Direct One az egyetlen ami ad ki modult. Én is CI+ modulos vagyok a Direct Onenál. A CI+ modul is párosítva van a kártyával. Ha már le járt a hűséged, akkor át lehet kérni CI+ modulra. De akkor kártyát is másikat kapsz. És viszont a CI+ modulnak nem garantálják a müködését.
4/6 anonim válasza:
Azért ragaszkodnak a boxhoz, mert azzal ki tudják zárni a lehetőségét, hogy a kódolt műsort tovább sugározd például card sharinggel vagy streammel. A Diginél érdemes egy próbát tenni, nekik a kábeltévéhez CI modul és kártya se kell, csak bedugtam a tévébe és behozott minden csatornát az HBO és a felnőtt tartalmún kívül. Bár a műholdas biztos kódolt, talán nem párosítják a kártyát a boxhoz, mert ők spórolnak és inkább tudd vételezni illegálisan ha nagyon akarod (persze ha kiderül jókora bünti jár érte, de technikailag nem nehezítik meg a dolgot).
5/6 anonim válasza:
DirectONE-nál lehet kérni CI-modult Box helyett.
6/6 A kérdező kommentje:
Többször próbálkoztam, de elhajtottak, hogy már kivezették ezt a terméket. Ennek ellenére a honlapjukon szerepel, és mégsem.
2022. júl. 1. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!