Tablet kotta olvasásra? Milyet vegyek?
Milyen tabletet ajánlotok kotta olvasáshoz?
Másra nem használnám csak zenéléshez pdfeket megnyitni. 2 óra üzemidő max fényerőn elég lenne.
Erős fényerőre van szükségem és ezt sehol sem látom feltűntetve. Illetve legalább 10collos kijelzőre.
Milyen szempontot vegyek esetleg figyelembe?
Honnan tudom hogy az adott tabletnek mekkora a fényereje?
Használtan nézelődtem eddig. 40et szánnék rá legfejjebb.
A fényerőt nitben szokás megadni, már ahol.
Újonnan is lehet olcsót találni, amivel meg vannak elégedve.
Itt szétnézhetsz, olvashatsz véleményeket is: [link]
40-ért fényerős tablet? Hajjajj... az olcsó tabletekbe az olcsó és vacak kijelzőket teszik.
Használtan nézegess iPadokat mondjuk. De azokban is az 500 nit-es kijelző nem olvashtó jól napsütésben. (pláne ha túlmelegszik és vissza is veszi a fényerőt). Beltérben nincs baj vele.
A fényerőt nit-ben adják meg. Az átlag telefonok 400-500-600 nit-esek. Az olcsó tableteknél nem véletlenül nem találod meg ezt az adatot! Nem fogják odaírni, hogy 180 nit, mert akkor senki nem venné meg őket.
Az ebook nem rosz ötlet de utánna néztem és egy 10 inches 100nál kezdődik úgyhogy azt jegelem.
Mekkora nit mennyiség lenne elfogadható?
"Mekkora nit mennyiség lenne elfogadható?"
Hol akarod használni?
Napfényben 500 nit még talán látható.
Nap fényben szerinitem nem sokat használnám. Az lenne a jó ha egy napsütötte napon az árnyékban jól látható legyen akár 2 ember számára is.
Van egy xiaomi redmi 8-am az elég jól látszódik.
Samsung tab s4 és a tab s6 lite közt vacilálok.
itt utánna tudtam nézni a fényerőnek:
[link] (notebookcheck.net)
Meik lenne a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!