Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv kikapcsolhat magától, ha...

Tv kikapcsolhat magától, ha hosszabb ideig nincs adás?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 22:51
 1/8 Fulár ***** válasza:
100%
Igen.Erre âltalâban van is a menüben beâllítâsi lehetőség.De a csatornâk jelentőa hânyada mâr 0-24-ben sugároz.Ha mâst nem reklâmot és Teleshopot.
2022. jún. 22. 23:05
 2/8 Salx Narval ***** válasza:
100%
Igen, és ha van adás akkor is kikapcsol a beállított idő elteltével. Szerintem ez már minden TV és laptop programjában beállítható. Néha idegesít, néha jó.:D
2022. jún. 23. 02:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez még egy régebbi, ezüst színű tv. Nem az a "lapos" fajta.

Van rajta időzítési lehetőslg, de ki van kapcsolva, nem szoktam használni. Igen, mindig olyan csatornán hagyom, amin 0-24 van adás, de nem nézem, csak megy, mert nem tudok tv nélkül aludni.

Nos volt már egy egy ritka alkalommal , hogy valamiért elment az adás és arra ébredtem, hogy csak a kék képernyő van, vagy a hangyák, de legutóbbi alkalommal rendesen ki volt kapcsolva. Na ezt viszont nem értem. Ez így elég para. Egyedül élek, más nincs aki kikapcsolhatná. Én meg soha nem kapcsolnám ki éjszaka.

Ezért fura ez számomra.

2022. jún. 23. 04:22
 4/8 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ha megvan a használatija olvasd el biztos, hogy van beépített aut kikapcsolója ami érzékeli az adásszünetet. Ilyen energiatakarékos megoldás már 20 éves TV ben is lehetett, a mi régi Philipsünkben is volt. A miénk is teljesen kikapcsolt ilyenkor. Nyugi nem a szellemek játszanak veled, max a technika ördöge.:D
2022. jún. 23. 07:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne, hogy igazad van :(
2022. jún. 23. 19:38
 6/8 Salx Narval ***** válasza:
100%
Az ajtót zárd rendesen, a TV-tól pedig csacsiság félned. Ha teheted tarts kutyát ők hasznos társak magányos embereknek és nem csak a majré ellen jó a társaságuk. Nem szégyen ha valaki fél kicsit de bemagyarázni nem szabad magadnak butaságokat.
2022. jún. 23. 23:45
 7/8 anonim válasza:
Igen pl. Samsung is tud ilyet x óra után ha nem nincs pl. Hangerő csatorna bármi váltás elindul egy számláló a képernyőn és ha nincs megszakítva (320mp emlékeim szerint) kikapcsol.
2022. jún. 25. 07:42
 8/8 anonim válasza:
Az is kérdés lehet, hogy az antenna jel közvetlen megy a tv be, vagy van beltéri egység? A nagyon régi tv bemeneti jelet figyel és ha a beltéri kikapcsol a tv 5 perc bemeneti jel hiánya miatt szintén kikapcsol.
2022. jún. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!